Începe Salonul de Carte Bookfest Timișoara, ediția a VII a jpeg

Începe Salonul de Carte Bookfest Timișoara, ediția a VII-a

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 18 aprilie 2018

Ceremonia de deschidere a Salonului de Carte Bookfest Timișoara, ediția a VII-a, ce va avea loc joi, 19 aprilie, de la ora 12:00, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT (Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22).

La fel ca la toate evenimentele Bookfest, intrarea publicului va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia. În toate cele patru zile, Bookfest Timișoara va putea fi vizitat între orele 10:00 și 20:00.

Salonul de Carte Bookfest revine la Timișoara, de pe 19 până pe 22 aprilie, cu o ofertă ce cuprinde peste 25.000 de volume, reduceri între 20 și 79%, cărți pentru copii, auxiliare educaționale, dar și o gamă variată de titluri pentru toate gusturile și interesele, precizează un comunicat al organizatorilor.

În cele patru zile ale salonului vor abunda lansările de carte și sesiunile de autografe la care vor lua parte unele dintre mai importante personalități ale culturii românești, atât de la nivel național cât și de la nivel local. Vor fi prezenți peste 30 de expozanți, cele mai importante edituri din România.

În prima zi a Salonului de carte Bookfest, de la ora 19:00, Sarmalele Reci, una dintre cele mai longevive trupe de rock româneşti, va încânta publicul timișorean cu un concert inedit. Membrii trupei vor interpreta cele mai cunoscute titluri marca Sarmalele Reci, reorchestrate pentru instrumente acustice (chitară acustică, mandolină, pian, acordeon). Astfel, fanii și prietenii vor putea redescoperi repertoriul Sarmalelor Reci în noi sonorități: rock, blues, jazz, balade, improvizație și o interacțiune insolită cu publicul.

Programul evenimentelor Bookfest poate fi consultat AICI.