image

Editura Neverland: „Președinții americani... altfel: Ciudățeniile președinților americani”, de Jakob Van Eriksson

📁 Carte
🗓️ 18 septembrie 2023

Puteți câștiga una dintre cele trei cărți „Președinții americani... altfel: Ciudățeniile președinților americani”, de Jakob Van Eriksson, participând la concursul desfășurat pe pagina de Facebook a Revistei Historia, organizat în parteneriat cu Editura Neverland. Detalii, aici.

Fragment: „[...] „Indiferent de anotimp, John Quincy Adams și-a început multe dintre diminețile mandatului său (1825-1829) făcând baie în pielea goală în apele fluviului Potomac. Iar lui Andrew Jackson îi plăcea atât de mult brânza Cheddar încât ținea într-o cămară de la Casa Albă un bloc din acest sortiment cântărind nu mai puțin de 635 de kilograme! Pe 4 martie 1841, discursul de inaugurare a lui William Henry Harrison a fost cel mai lung până în prezent, conținând 8.445 de cuvinte. A durat o oră și 45 de minute și a fost ținut afară, în plină ninsoare... A murit o lună mai târziu de pneumonie. Abraham Lincoln sa fost inclus în Wrestling Hall of Fame datorită abilităților sale în ring. În tinerețe, a pierdut un singur meci din cele 300 la care a participat... Iar lista poate continua cu o sumedenie de alte exemple, unele de-a dreptul neverosimile”. (Autorul) [...]”, notează autorul, Jakob Van Eriksson. 

Citește această carte-eveniment! Volumul „Președinții americani... altfel: Ciudățeniile președinților americani”, de Jakob Van Eriksson, poate fi comandat la preț special din librăria online a Editurii Neverland.