image

Editura Neverland: „Aproape totul despre: Cele mai mari dezastre ale istoriei mondiale. Scufundarea Atlantidei, Moartea Neagră, SIDA, 11 Septembrie și nu numai”, de Silviu Leahu

📁 Carte
🗓️ 21 noiembrie 2023

Puteți câștiga una dintre cele trei cărți „Aproape totul despre: Cele mai mari dezastre ale istoriei mondiale. Scufundarea Atlantidei, Moartea Neagră, SIDA, 11 Septembrie și nu numai”, participând la concursul desfășurat pe pagina de Facebook a Revistei Historia. Detalii, aici.

„Istoria lumii este, până la urmă, un amestec captivant de povești mitologice, evenimente incredibile cu consecințe la scară planetară și teorii ale conspirației, care răstoarnă tot ceea ce credeam despre momentele importante ale devenirii Planetei?!?... Dacă Atlantida rămâne o poveste fascinantă localizată din Atlantic până în Marea Neagră, Pompeii - un oraș îngropat sub lava Vezuviului și cenușa istoriei, nu putem să nu ne cutremurăm când știm că unda de șoc provocată de erupția vulcanului Krakatau s-a simțit până la București! Și, pe atunci, nici nu exista tehnologia războiului geologic care a declanșat cutremurul din Nagorno-Karabagh! Să fi fost și marele tsunami din 2004 un test militar cu o armă ecologică? Iar declinările războiului climatic să fie ele El Niño și La Niña?

Cât despre COVID-19, teoriile conspirației sunt abia într-un stadiu incipient! Așadar, Al Treilea Război Mondial va fi un război biologic!?! Unul, poate, început cu un secol în urmă, când Gripa «Spaniolă» a adus cu sine primele milioane de măști de protecție folosite în lume. [...] Pentru a nu cădea cu totul în capcanele eternei pandemii de scenarită conspiraționistă, schimbând un pic retorica, putem însă vedea, care este legătura dintre tragedia Titanic-ului și un atelier de reparat biciclete din Călărași!!!”, notează autorul, Silviu Leahu.

Volumul „Aproape totul despre: Cele mai mari dezastre ale istoriei mondiale. Scufundarea Atlantidei, Moartea Neagră, SIDA, 11 Septembrie și nu numai”, de Silviu Leahu, poate fi comandat la preț special din librăria online a Editurii Neverland!