„Dup atâta frig și ceață / Iar s arată soarele” Sau așa  pare… jpeg

„Dup-atâta frig și ceață / Iar s-arată soarele” Sau așa pare…

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 14 martie 2022

După doi ani de pandemii și multe alte ghidușii vă anunțăm că „Povesci din Bucuresci” ediția a II-a „s-ar cam ține” tot la Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, sala „Liviu Ciulei” (Izvor) pe 23 martie 2022 orele 19:30 trecute fix, tot cu Mircea Vintilă și tot cu trupa Brambura.

Toți cei care au ținut la loc ferit biletele vechi de doi ani pentru călătoria „Un Batiscaf în Cișmegiu”, precum și ceilalți ce vor a participa la această croazieră fără de pereche sunt bineveniți.

După două „valantainsuri” amânate, doi dragobeți, două mărțișoare și alte două zile ale femeii, amânate pandemic, sirenele bucureștene între 18 și 98 de ani se pot bucura de întâlnirea cu domnul Mircea Vintilă, unicul și mirifikul bucureștean, comandor al batiscafului, care sărbătorește fix pe 23 martie primii 73 de ani de navigație pe mările vieții. Primim și marinari încercați de valuri… de toate felurile.

                                                Semnează Căpitănia Portului Cișmigiu

g poster Mircea Vintila feb 2020 (1) jpg jpeg

Notă: îmbarcarea se va face la dana cunoscută din Bulevardul Schitu Măgureanu la sala „Liviu Ciulei” (Izvor), adică la Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, la orele 19:30 trecute fix.

Bilete https://www.entertix.ro/bilete/5302/mircea-vintila-povesti-din-bucuresci-23-martie-2022-teatrul-bulandra-sala-liviu-ciulei-bucuresti.html