C├é╚śTIG─éTORII C├ó╚Ötig─â cu Historia ╚Öi Editura Litera o carte deosebit─â: ┬źSpioni la Vatican┬╗ jpeg

C├é╚śTIG─éTORII C├ó╚Ötig─â cu Historia ╚Öi Editura Litera o carte deosebit─â: ┬źSpioni la Vatican┬╗

­čôü Carte
Autor: Redac╚Ťia

C├ó╚Ötig─â cu Historia ╚Öi Editura Litera o carte deosebit─â:┬źSpioni la Vatican┬╗, ├«n cadrul concursului ÔÇ×O ZI DIN ISTORIE!".

C├é╚śTIG─éTORII sunt:

ÔÇóPuscas Dalina Marinela 

ÔÇóSav Andreea-Roxana 

ÔÇóBogdan Ciprian 

ÔÇóCapanu Victoria ÔÇôOlga 

ÔÇóSchiop Gica 

R─âspunde corect la ├«ntrebarea ÔÇ×Din ce ╚Ťar─â comunist─â provenea Papa Ioan Paul II?ÔÇŁ, apoi aboneaz─â-te la newsletterul historia.ro, ┼či e┼čti ├«nscris automat ├«n tragerea la sor┼úi pentru c╚â┼čtigarea c─âr┼úii Spioni la Vatican. Trimite r─âspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro ├«mpreun─â cu datele tale de contact (nume complet, telefon). C├ó┼čtig─âtorii, cinci la num─âr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro ├«n data de 27 iulie.

Perioada urmatoare de concurs 13 iulie ÔÇô 26 iulie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt c├ó┼čtig─âtor.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita r─âspunsul pe email la intrebarea pus─â de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Spioni la Vatican. R─âzboiul Rece purtat de Uniunea Sovietic─â ├«mpotriva Bisericii Catolice De JOHN KOEHLER

Pe l├óng─â ac┼úiunile de opresiune, paranoice ┼či uneori pur arbitrare, la care ┼či-a supus propriii cet─â┼úeni de-a lungul secolului XX, Uniunea Sovietic─â, a┼ča cum apare ├«n lucrarea revelatoare ┼či extrem de bine documentat─â a lui John Koehler, a dus ┼či o ampl─â campanie de spionaj ├«mpotriva Bisericii Catolice ┼či a adep┼úilor acesteia.

De la persecutarea preo┼úilor din ┼ú─ârile comuniste p├ón─â la emiterea unui ordin de asasinare a papei Ioan Paul al II-lea, KGB-ul privea catolicismul ca pe o amenin┼úare la adresa stabilit─â┼úii ├«n Europa de Est ┼či, de aceea, biserica era considerat─â ┼či tratat─â ca inamicul num─ârul unu al statului.

coperta spioni la vatican jpg jpeg