Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită: «Napoleon Bonaparte» jpeg

Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită: «Napoleon Bonaparte»

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 15 iunie 2015

Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită:«Napoleon Bonaparte», în cadrul concursului „O ZI DIN ISTORIE!".

CÂȘTIGĂTORII sunt: Gherca Marioara, Valentin Niculae, Ionut Bizna, Andra Nicoleta Alexiu, Iuliana Stan. 

Răspunde corect la întrebarea „În ce an a avut loc Bătălia de la Waterloo?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Napoleon Bonaparte. Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 29 iunie.

Perioada urmatoare de concurs 15 iunie – 28 iunie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Napoleon Bonaparte, de GREGORY FREMONT-BARNES

Napoleon rămâne fără egal în ipostaza sa de cel mai faimos comandant militar, o reputație pe drept câștigată în cei aproape douăzeci de ani de campanii pe diferite teatre de război – Italia, Egipt, Spania, Germania, Polonia, Rusia și Franța. Împreună, cele aproape șaizeci de bătălii ale sale – unele dintre ele de o amplă semnificație militară și politică – au modelat profund cursul istoriei Europei moderne, au schimbat fundamental metodologia războiului și au influențat caracterul și ambițiile unui om a cărui gândire inovatoare și, uneori, contradictorie continuă să fascineze și în ziua de azi. Cartea aceasta este o analiză a carierei militare a lui Napoleon, în care sunt examinate tacticile și aptitudinile de comandant de care a dat dovadă, și prezintă în amănunt rolul său la Austerlitz, Borodino și Waterloo, cele trei bătălii majore care aveau să-i statornicească destinul.