C├ó╚Ötig─â cu Historia ╚Öi Editura Litera o carte deosebit─â: ┬źViitorul declasificat  Megatendin╚Ťele care ne ar putea distruge lumea┬╗ jpeg

C├ó╚Ötig─â cu Historia ╚Öi Editura Litera o carte deosebit─â: ┬źViitorul declasificat. Megatendin╚Ťele care ne-ar putea distruge lumea┬╗

­čôü Carte
Autor: Redac╚Ťia

C├ó╚Ötig─â cu Historia ╚Öi Editura Litera o carte deosebit─â:┬źViitorul declasificat. Megatendin╚Ťele care ne-ar putea distruge lumea┬╗, de Matthew Burrows.

Castigatorii sunt:

R─âspunde corect la ├«ntrebarea ÔÇ×Pentru ce serviciu secret a lucrat autorul acestui volum, Matthew Burrows?ÔÇŁ ┼či e┼čti ├«nscris automat ├«n tragerea la sor┼úi pentru c╚â┼čtigarea c─âr┼úii ┬źViitorul declasificat┬╗. Trimite r─âspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro ├«mpreun─â cu datele tale de contact (nume complet, telefon). C├ó┼čtig─âtorii, cinci la num─âr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro ├«n data de 17 octombrie.

Perioada de concurs este 3-16 octombrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt c├ó┼čtig─âtor.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita r─âspunsul pe email la intrebarea pus─â de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Viitorul declasificat. Megatendin╚Ťele care ne-ar putea distruge lumea

viitorul declasificat de mathew burrows jpg jpeg

C├ónd Mathew Burrows a ├«nceput s─â lucreze pentru CIA ca analist de informa╚Ťii, acum 25 de ani, lumea p─ârea ├«nghe╚Ťat─â. Dar, odat─â cu globalizarea ┼či noile tehnologii a ap─ârut ╚Öi o lume ├«n care schimb─ârile sociale ╚Öi politice se pot petrece ├«ntr-o clip─â, imprevizibilul este o tem─â universal─â, iar puterea de a anticipa devine critic─â. ├Än ultimii zece ani, activitatea lui Burrows ├«n cadrul Consiliului Na╚Ťional de Informa╚Ťii al SUA a fost axat─â pe ajutorul acordat Statelor Unite ├«n combaterea necunoscutului prin redactarea raportului Tendin╚Ťe globale. Folosit de Casa Alb─â, de Departamentele de Stat, al Ap─âr─ârii ╚Öi al Securit─â╚Ťii Interne, acest ├«ndreptar fundamental despre viitor ├«nglobeaz─â cele mai noi studii ╚Öi date aflate la dispozi╚Ťia guvernului. Burrows, pentru prima dat─â, a extins ╚Öi a adus la zi cel mai recent raport privind tendin╚Ťele globale, transform├óndu-l ├«ntr-un volum ce preveste╚Öte mi╚Öc─ârile tectonice care ne vor conduce c─âtre 2030. ├Än ce direc╚Ťie se ├«ndreapt─â Orientul Mijlociu, Rusia ╚Öi China? Vom tr─âi ├«ntr-o lume a prolifer─ârii nucleare? Care sunt amenin╚Ť─ârile-cheie ╚Öi ocaziile cu care se vor confrunta Statele Unite? Burrows folose╚Öte concluziile raportului pentru a r─âspunde acestor ├«ntreb─âri presante ╚Öi nu numai. De la realit─â╚Ťile urbaniz─ârii explozive ╚Öi ale cre╚Öterii clasei de mijloc la nivel global, la mutarea spre est a centrului economiei mondiale ╚Öi la sporirea numeric─â a tehnologiilor, Viitorul declasificat ne aduce aminte c─â fiecare aspect al vie╚Ťii noastre este ├«n continu─â mi╚Öcare ╚Öi c─â, dac─â nu prelu─âm ini╚Ťiativa pentru a dirija schimb─ârile, r─âm├ónem la mila acestor evolu╚Ťii.