Toate muzeele aflate în subordinea Consiliului Județean Maramureș vor putea fi vizitate utilizând un bilet unic

Bilet unic pentru vizitarea a cinci muzee din Maramureș

Autor: Redacția
🗓️ 7 august 2023

Toate muzeele aflate în subordinea Consiliului Județean Maramureș vor putea fi vizitate utilizând un bilet unic, începând din luna august 2023.

„Biletul Unic de vizitare a tuturor muzeelor din subordinea Consiliului Județean Maramureș - o nouă inițiativă care deschide porțile spre cunoaștere. Maramureșul este bogat în resurse naturale și artistice, fiind o zonă străbătută de istorie si obiceiuri. Cu acest prilej, muzeele aflate în subordinea Consiliului Județean Maramureș îndeamnă iubitorii de cunoaștere să achiziționeze Biletul Unic de vizitare a 5 muzee din județ”, precizează un comunicat al Consiliului Județean Maramureș.

Conform sursei citate, biletul unic are o valabilitate de 15 zile de la data achiziționării, iar prețul este de 5 lei pentru preșcolari, elevi și studenți, 15 lei pentru pensionari și 25 de lei pentru adulți, iar acesta poate fi achiziționat de la cele 5 muzee partenere: Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul de Artă "Centrul Artistic Baia Mare", Muzeul Județean de Mineralogie "Victor Gorduza" Baia Mare și Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare.