britney spears super sexy in concertul din austin texas 1 jpeg

Vedete care şi-au dat în petec pe scenă. Scene controversate şi nuditate, sub ochii spectatorilor

Deşi celebritatea lor atinge cote maxime, unele vedete au considerat că nu este suficient doar atât. O serie de spectacole ale unor staruri internaţionale din muzica pop au stârnit numeroase comentarii negative, ajungând aproape de a fi interzise publicului.

La cei 58 de ani ai săi, Madonna, pe numele său real Madonna Louise Ciccone, este una dintre cele mai controversate artiste pop din lume. Vedeta de talie internaţională a reuşit să stârnească numeroase controverse prin atitudinea pe care a afişat-o în public.

Madonna a stârnit de foarte multe ori comentarii pro şi contra, ultimele dintre ele având legătură cu atitudinea contra alegerii lui Donald Trump în fruntea Americii. Înainte de votare, Madonna a declarat public faptul că va face sex oral tuturor celor care nu-l vor vota pe Trump. 

baza madonna selfie sexy jpeg

madona Cu toate acestea, cel mai mare scandal public iscat de Madonna s-a petrecut în 2012, în timpul turneului său organizat după lansarea albumului „MDNA”. Aproape de mijlocul show-ului, artista a început să facă striptease pe scenă, motivându-şi gestul ca fiind o reacţie faţă de criticile pe care le-a primit de-a lungul carierei, potrivit cărora este exhibiţionistă şi că muzica sa incită la sexualitate agresivă. 

În  2009, Madonna şoca din nou întreaga lume când, la decernarea premiilor muzicale din America desfăşurate sub egida MTV Video Music Awards, s-a sărutat pe scenă cu Britney Spears şi Christina Aguilera. Momentul s-a petrecut pe acordul celebrului hit „Like a virgin”. 

Lady Gaga, goală pe scenă 

La fel de celebră şi controversată ca şi Madonna, Lady Gaga nu este străină de scene de nuditate în timpul spectacolelor pe care le-a susţinut. La unul dintre show-urile din New York, organizate prin turneul „artRave”, Gaga şi-a schimbat ţinutele pe scenă rămânând goală puşcă în faţa publicului. Mai mult, Lady Gaga a fost surprinsă într-un bar gay din America cântând complet goală. 

Scene sado-maso în faţa publicului

Intrată de foarte mult timp într-un con de umbră din cauza problemelor cu familia, Britney Spears încearcă din răsputeri să se relanseze şi să devină vedeta care era cândva. Şi pentru că timpul hit-urilor de genul „Oups i did it again” a apus demult pentru Britney, blondina din State s-a gândit că este timpul să-şi atragă atenţia asupra sa, exprimându-şi fanteziile sexuale pe scenă.

Astfel, în timpul unui concert din Las Vegas, Britney a făcut o demonstraţie sado-maso direct pe scenă. „Sclavul” vedetei a fost un fan venit să o vadă la spectacol. Martorii evenimentului au surprins-o în timp ce l-a legat pe respectivul fan cu o curea cu ţinte, iar apoi l-a biciuit pe ritmurile muzicii. 

Nebunatica Katy Perry

În 2010, la decernarea premiilor MTV Europe Music Awards, gazda spectacolului, Katy Perry, a plutit deasupra publicului pe o banană uriaşă şi a ţinut să le asigure pe reprezentantele sexului frumos că „nu mărimea bananei contează, ci felul în care stai pe ea.“