Sunt streamerii de  sloturi online reali sau comit anumite fraude? Afl─â cum faci diferen╚Ťa dintre un streamer autentic ╚Öi unul fake! jpeg

Sunt streamerii de sloturi online reali sau comit anumite fraude? Afl─â cum faci diferen╚Ťa dintre un streamer autentic ╚Öi unul fake!

Autor: advertorial

Platformele de streaming sunt la mare c─âutare, cel pu╚Ťin pe teritoriu str─âin, iar cel mai mul╚Ťi streameri de gambling au milioane de urm─âritori, ob╚Ťin├ónd astfel ╚Öi diverse colabor─âri fructuoase sau contracte de imagine. 

Chiar ╚Öi ├«n zona de sloturi exist─â diver╚Öi streameri faimo╚Öi pentru investi╚Ťii pe care le-au f─âcut ╚Öi c├ó╚Ötigurile pe care le-au acumulat. Dar c├óte dintre lucrurile prezentate urmaritorilor sunt adev─ârate? 

Descoper─â mai multe ├«n acest articol! 

Ce trebuie să știi despre streaming-ul de sloturi

Actuala platform─â de jocuri, Twitch, a ap─ârut ├«n anul 2007 ╚Öi, la momentul respectiv, era cunoscut─â sunt numele de Justin. TV. La ├«nceput, platforma era destinat─â persoanelor pasionate de jocurile video, ce doreau s─â-╚Öi arate abilit─â╚Ťile ╚Öi s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â secretele ╚Öi altor fani ai diverselor jocuri populare la vremea aceea. 

Ulterior, de c├ó╚Ťiva ani, Twitch a devenit mai mult o platform─â de streaming pentru zona de jocuri de cazinou, ├«n special pentru sloturi, iar fenomenul a luat amploare, chiar ╚Öi ├«n prezent, streamerii care sunt specializa╚Ťi ├«n aceast─â zon─â, au sute de mii de urm─âritori. Desigur, pentru a atrage fani, pe l├óng─â veleit─â╚Ťile pe care le demonstrezi la jocurile pe care alegi s─â le ar─â╚Ťi, este necesar s─â fii ╚Öi carismatic, amuzant ╚Öi s─â te faci remarcat prin personalitatea pe care o ai. 

├Än Rom├ónia, live-urile pe Twitch nu sunt la mare c─âutare, streamerii no╚Ötri atr─âg├ónd abia c├óteva zeci de oameni pe live-uri, iar cei mai noroco╚Öi au p├ón─â ├«n 1000 de vizitatori. 

├Än str─âin─âtate, ├«ns─â, lucrurile stau mult mai diferit, iar streamerii ating ╚Öi milioane de urm─âritori pe live-uri. 

Este ╚Öi cazul lui Ismael 'Roshtein' Swartz, un suedez ce a devenit cunoscut pe aceast─â platform─â, ├«n special pentru felul ├«n care ├«╚Öi s─ârb─âtorea victoriile la jocurile de noroc. 

Transmiterea de sloturi este un "peocedeu" pe care o fac streamerii ╚Öi reprezint─â modalitatea prin care cei care vizioneaz─â live-urile sunt la curent cu cele mai noi apari╚Ťii din acest domeniu sau cu update-urile recente f─âcute asupra anumitor jocuri de cazinou. 

De╚Öi totul p─ârea doar un hobby, ├«n realitatea lucrurile nu stau chiar a╚Öa. Streamingul s-a dovedit a fi o afacere destul de serioas─â, mai ales pentru cei care se bucur─â de milioane de vizion─âri, pentru ca, ├«n acest mod, atrag colaboratori ╚Öi sponsori, ce sunt dispu╚Öi s─â pl─âteasc─â sume de bani colosale pentru promovarea jocurilor. 

P├ón─â aici, nu ar fi neap─ârat o problem─â, ├«ns─â problema intervine atunci c├ónd, din dorin╚Ťa de a-╚Öi maximiza bugetul ╚Öi din dorin╚Ťa de a ob╚Ťine din ce ├«n ce mai mul╚Ťi bani, streamerii pierd controlul ╚Öi nu mai fac diferen╚Ťa dintre o promovare a unui joc care realmente le este pe plac ╚Öi cu care au o experien╚Ť─â de c├ó╚Ötig ╚Öi jocuri pe care le promoveaz─â doar pentru avantajele materiale pe care le ob╚Ťin ├«n urma promov─ârii acestora. 

castiguri neadevarate jpg jpeg

Câștiguri neadevărate și gamblerii care le pica în plasa

Majoritatea streamerilor care promoveaz─â jocurile de cazino investesc sume colosale ├«n pariuri ╚Öi supraevalueaz─â de multe ori c├ó╚Ötigurile, induc├ónd privitorilor ideea ca doar ├«n acest fel po╚Ťi c├ó╚Ötiga. Sunt mul╚Ťi gambleri la ├«nceput care le cad ├«n plas─â ╚Öi comit gre╚Öeala de a investi mai mult dec├ót ├«╚Öi permit ├«n jocurile ╚Öi sloturile de cazinou, cu speran╚Ťa c─â ├«╚Öi vor putea amortiza pierderile, prin c├ó╚Ötiguri colosale asemenea streamerilor prefera╚Ťi. 

Realitatea nu este ├«ns─â a╚Öa, deoarece nu toate c├ó╚Ötigurile ar─âtate de streameri sunt reale sau, dac─â sunt reale sunt supraevaluate, s─ârb─âtorite cu prea mult entuziasm. 

Iar dac─â vrei s─â c├ó╚Ötigi la cazino, nu ├«ntotdeauna este necesar s─â faci o investi╚Ťie colosal─â, ci s─â ╚Ötii cum s─â profi╚Ťi ╚Öi de alte avantaje precum bonusul de rotiri gratuite Fortuna sau alte oferte promo╚Ťionale ale cazinoului t─âu preferat. 

cum iti dai seama jpg jpeg

Cum ├«╚Ťi dai seama ca un streamer este fake?

Nimeni nu ├«╚Öi dore╚Öte sa fie p─âc─âli dau ├«n╚Öelat, astfel c─â, dac─â urm─âre╚Öti streameri de gambling, trebuie s─â ╚Ötii c├óte sunt aspectele care le tr─âdeaz─â strategiile prin care ├«╚Öi p─âc─âlesc urm─âritorii. 

    ÔÇó Au mize mult prea mari. Dac─â un streamer are mize mult prea mari ar trebui sa ├«╚Ťi dea de g├óndit. Oare cum reu╚Öe╚Öte? Oare este real ceea ce se ├«nt├ómpl─â? Cel mai probabil, persoana respectiv─â nu va investi at├ót c├ót spune sau are o metod─â alternativ─â prin care ├«╚Öi recupereaz─â banii (din promov─âri sau sponsoriz─âri) 

    ÔÇó Joac─â la cazinouri care nu sunt acreditate. Un alt semn prin care ├«╚Ťi po╚Ťi da seama ca un streamer este fals este promovarea unor platforme de jocuri de noroc ├«ndoielnice, ce nu au atestat de func╚Ťionare sau nu sunt licen╚Ťiate. Acele cazinouri online nu ofer─â siguran╚Ť─â din niciun punct de vedere, deci cel mai bine ar fi s─â le evi╚Ťi. 

    ÔÇó Au urm─âritori fal╚Öi. Num─ârul de urm─âritori pe diverse re╚Ťele de social media ╚Öi site-uri de acest tip pot ╚Öi cump─âra╚Ťi. Un num─âr impresionant de urm─âritori, le aduce mai multe beneficii streamerilor. ├Än primul r├ónd, ├«n fa╚Ťa celor cu care colaboreaz─â, deoarece au impresia c─â informa╚Ťia sau produsul promovat va ajunge la un public c├ót mai mare. ├Än al doilea r├ónd, ├«n fa╚Ťa urm─âritorilor. Un streamer ce este urm─ârit de un num─âr mare de oameni poate prezenta mai mult─â ├«ncredere dec├ót unul ce are un public mai mic. Acesta este motivul pentru care mul╚Ťi dintre ei recurg la cumpararea urm─âritorilor. Dac─â de exemplu, un streamer are 500.000 de urm─âritori, iar constant, pe live-urile sale sunt ├«n jur de 1000 de persoane, acest lucru ar trebui s─â ├«╚Ťi dea de g├óndit. 

Concluzii 

De cele mai mult ori, cazurile de ├«n╚Öel─âtorie ├«n acest context nu prea pot fi dovedite, ├«ns─â este important ca urm─âritorii s─â face diferen╚Ťa dintre realitate ╚Öi lumea proiectarea ├«n online. ├Än ceea ce prive╚Öte sec╚Ťiunea de casino, de cele mai mult eori, investi╚Ťiile prea mari nu te ajut─â s─â ai c├ó╚Ötiguri colosale, ci doar s─â ai o gaur─â ├«n buget. Astfel, acord─â mai mult─â aten╚Ťie sfaturilor primite de aceste persoane publice ╚Öi decide ce este mai bine pentru tine.