protejeaza i viitorul i familia in timpul recesiunii viitoare jpg

Protejează-ți viitorul și familia în timpul recesiunii viitoare

📁 Promo și advertorial
Autor: Advertorial

Economiștii prognozează în mod deschis că zona Euro va intra în recesiune până în iarnă.

Experții spun că ar putea fi cea mai gravă recesiune economică de la Marea Recesiune din 2009.

Au fost vremuri grele în Europa și în întreaga lume. Oamenii și–au pierdut locurile de muncă... casele... fondurile de economii pentru pensionare. Muncitorii care au avut norocul de a avea locuri de muncă au constatat că salariile stagnează sau scad. Datoria gospodăriilor a crescut vertiginos. Producția industrială a scăzut.

În ianuarie 2009, în cele mai întunecate zile ale acestei crize financiare, Satoshi Nakamoto a declanșat revoluția cripto prin lansarea BTC.

Bitcoin a adus o nouă viață în economia stagnantă a lumii occidentale. Zeci de mii de investitori au devenit milionari pe fondul promisiunii unei economii globale fără fricțiuni, cu resursele întregii lumi pentru a contracara chiar și cele mai grave crize economice. Criptomoneda a ajutat la scoaterea economiilor occidentale din recesiune.

Europa se află din nou în pragul recesiunii. Rămășitele unui sistem bancar proiectat în secolul 18 se luptă – și eșuează – să facă față provocărilor unei economii mondiale moderne. Inflația, războiul din Ucraina, creșterea ratei șomajului... totul pare familiar.

De aceea, este timpul să ne întoarcem la Bitcoin și la alte criptomonede care continuă să susțină circularea banilor liber peste granițe și ajută oamenii de pretutindeni să prospere – chiar și în zilele grele ale unei noi recesiuni. Investitorii inteligenți își adaptează strategiile la condițiile pieței. Nu este momentul să alegi o criptomonedă în tendințe și să pariezi pe chirie în speranța că vei cumpăra Lamborghini pentru toți prietenii tăi săptămâna viitoare.

Dar prețurile criptomonedelor sunt cele mai scăzute din ultimii ani. Această piață în scădere reprezintă o oportunitate pentru investitorii care aleg o strategie de investiții prudentă care construiește un portofoliu încet și treptat.

Acesta este momentul pentru programe precum Cumpărarea Recurentă care îți permite să faci achiziții automate de doar 15 de euro în mod regulat programat. Chiar și fără un fond mare de investiții, poți începe să asiguri viitorul familiei tale începând chiar de azi.

Aceasta este strategia exactă pe care consilierii financiari o recomandă clienților lor bogați. Poți configura serviciul în câteva secunde și să–l revizuiești în orice moment, fără penalități sau taxe.

Cumpărarea recurentă se bazează pe o strategie cunoscută sub numele de dollar cost averaging, ceea ce îi ajută pe investitori să beneficieze de prețurile scăzute ale recesiunii.

Calcularea costurilor oferă cinci beneficii principale:

  • Fără sincronizarea pieței. Te eliberezi de povara imposibilă de a încerca să prezici prețurile în creștere și în scădere și de a–ți cronometra tranzacțiile la momentul optim.
  • Nu este nevoie să construiești un fond de investiții mare. Cu medierea costurilor, îți răspândești investițiile în timp. Poți începe construirea unui viitor sigur în schimbul costului unei unei cafele în fiecare săptămână.
  • Nici un pericol cauzat bănuieli, intuiri și tranzacționări bazate pe emoții. Cu toții credem că luăm decizii raționale, dar consilierii financiari spun că cele mai frecvente erori de investiții pe care le văd se încadrează în aceste categorii.
  • Nu îți fie teamă de piețele în scădere. Cu o mediere a costurilor, cumperi mai multe criptomonede atunci când prețurile sunt scăzute, punând automat în practică regula de bază a investițiilor profitabile: cumperi jos, vinzi sus. Atunci când prețurile sunt scăzute, baza de cost este redusă, favorizând obținerea de profituri maxime atunci când piața își revine și vinzi.
  • Se reduce la minimum volatilitatea pieței. Prețurile cripto cresc și scad dramatic și brusc. Cu o mediere a costurilor, efectele acestor schimbări sunt minimizate.

Îl poți configura cu un card de credit pentru mai puțin de €15 pe lună și poți face achizițiile regulate automat în timp ce îți continui viața.