image

Programează-te online gratuit prin platforma Stailer!

Stailer aduce mai aproape de tine unii dintre cei mai buni hairstyliști și profesioniști în materie de hair & beauty. Te poți programa la o mulțime de servicii de înfrumusețare și întreținere corporală, în doar câteva minute. Totul se petrece online, așadar nu este necesar să renunți la confort sau la o activitate pe care o faci. Programează-te online gratuit prin platforma Stailer!

Platforma a fost lansată în anul 2020 și se bucură de un succes deosebit în rândul clienților, dar și a saloanelor. Aceasta oferă posibilitatea de a rezerva un loc la unul dintre saloanele din zona ta, oricare ar fi serviciul de care ai avea nevoie. Totodată, platforma dispune și de o aplicație mobilă pe care o poți descărca de pe App Store, Google Play sau App Gallery.

Femei și bărbați, serviciile sunt disponibile pentru ambele genuri și poți alege unde să te programezi chiar în funcție de acestea. De pe prima pagină a platformei sau a aplicației ai ocazia de a-ți face o rezervare la tuns, pensat, vopsit, coafat, o programare epilare, o programare la unul dintre cele mai bune barber shopuri sau la nail artiști în vogă din orașul tău.

Peste 1000 de saloane sunt gata să îți ofere servicii profesionale de înfrumusețare!

Platforma găzduiește peste 1000 de saloane disponibile în peste 40 de orașe din România. Rezervarea locului se face prin accesarea platformei sau prin descărcarea aplicației. De pe prima pagină selectează genul tău, serviciul de care ai nevoie, orașul în care dorești programarea, cât și ora și data acesteia.

Următorul pas este să alegi un salon din lista ce va fi afișată după ce ai selectat criteriile tale. Nu este necesar să te programezi imediat, ci poți compara prețurile saloanelor și hairstyliștilor, cât și modul de lucru. Toate aceste informații sunt disponibile la fiecare rezultat, așadar nu mai trebuie să întrebi alte persoane despre prețul sau cum lucrează stilistul respectiv.

Pentru a-ți fi mai ușor să te programezi incearca si aplicatia Stailer. Aceasta este disponibilă pe telefonul mobil și pe tabletă, iar prin această metodă te poți programa de oriunde te-ai afla. În plus, nu mai trebuie să cauți în listă orașul tău, pentru că prin harta interactivă vei vedea toate saloanele din apropierea ta.

Descoperă beneficiile Stailer și programează-te în doar câțiva pași simpli!

Stailer este menit să fie de ajutor atât clienților, cât și saloanelor. Site-ul te ajută să economisești o mulțime de timp și îți permite să petreci oricât timp ai nevoie pentru a găsi salonul potrivit. Unul dintre beneficii este cu siguranță reducerea timpului de așteptare în vederea programării, urmat de gratuitatea aplicației și platformei.

Ambele metode de a te programa sunt complet gratuite, fără să fie necesară plătirea vreunui cost pentru anumite acțiuni. Spre exemplu, poți anula programarea sau o poți repeta, fără să trebuiască să plătești. De asemenea, hairstylistul are ocazia de a anula și el rezervarea locului, urmând ca și clientul să fie informat.

Pe site ai la dispoziție toate beneficiile Stailer, cât și informații importante despre programări și nu numai.

Contact: support@stailer.ro