PREMIERA SEZONULUI 2: SOFIA ÎNTÂI (P) jpeg

PREMIERA SEZONULUI 2: SOFIA ÎNTÂI (P)

Noul sezon din Sofia Întâiîncepe din 27 septembrie la ora 10:00 doar la Disney Junior!

Întâmplările din serialul "Sofia Întâi"se petrec în lumea de poveste a Enchanciei și ne prezintăpovestea prințesei Sofia, o fetițăcurajoasăcare învațăcum săse adapteze vieții regale dupăcăsătoria mamei sale cu regele când micuța devine prințesăpeste noapte.

În primul episod, Sofia descoperă că vrăjitoarea care a sosit în vizită este de fapt o zâna rea care vrea să îi fure amuleta magică. Oare va reuși Sofia să o oprească, cu ajutorul Albei ca Zăpada? Aflați răspunsul sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 10:00.  Episoade  speciale din sezonul 1, din 22 septembrie, la ora 10:00.

Poveştile prezentate în Sofia Întâiau loc în lumea de vis a micuţei Sofia care porneşte în viaţă ca o fată obişnuită. Dar atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii fraţi vitregi, Amber si James. Sofia Intâi include şi apariţii ale zânelor Fauna, Flora şi Vremefrumoasă (zâne cunoscute din povestea clasică Frumoasa din pădurea adormită de la Disney) în funcţia de directoare ale Academiei Regale Pregătitoare, unde studiază Sofia, alături de alţi prinţi şi prinţese.

Dezvoltat special pentru fetiţele preşcolare, Sofia pune accentul pe elementele clasice ale prinţeselor, aducând în acelaşi timp trăsături specifice noului personaj. Fiecare episod aduce diferite lecţii de bună purtare bazate pe calităţi precum curaj, bunătate, independenţă, generozitate şi sinceritate. Sofia Intâi este un serial plin de fantezie, magie şi muzică din care cei mici pot învăţa lecţii valoroase.

Advertisement
Advertisement