Marilyn Monroe era o ruşine pentru cel de al treilea soţ jpeg

Marilyn Monroe era o ruşine pentru cel de-al treilea soţ

Marilyn Monroe a scris în jurnalul ei intim despre sentimentele de mâhnire care au cuprins-o atunci când a aflat că cel de-al treilea soţ, dramaturgul Arthur Miller, o considera o ruşine pentru el.

Actriţa şi-a exprimat tulburarea într-un poem după ce, în vara lui 1956, a citit în jurnalul lui Miller că lui îi este ruşine cu ea.Miller s-a plâns în jurnalul său că era "dezamăgit" de cel mai adorat sex simbol al lumii şi adesea îi era ruşine cu ea în faţa prietenilor săi, dezvăluie Daily Telegraph.

Trădarea soţului i-a confirmat un lucru de care tot timpul s-a temut:"să fii soţia cuiva deşi viaţa m-a învăţat că o persoană nu poate iubi o alta cu adevărat", scria actriţa în jurnalul său.

Monroe a fost atât de afectată de adevăratele sentimente ale soţului său, încât nu mai putea să doarmă şi îşi pierduse pofta de mâncare, după cum reiese dintr-un volum biografic realizat din extrase din jurnalele actriţei.

Într-o noapte, când Miller dormea, Monroe a scris poemul intitulat "Ah Peace I Need You – Even a Peaceful Monster", exprimându-şi durerea din inimă.

Poemul va fi publicat luna viitoare alături de alte documente nemaivăzute.Marilyn Monroe şi soţul său au petrecut patru luni în Marea Britanie pentru filmările peliculei "The Prince and the Showgirl".

În această perioadă, mariajul lor a început să se deterioreze rapid. Un an mai târziu, actriţa lua barbiturice scria în jurnalul său:

„Începând de mâine voi avea grijă de mine pentru că atât mai am. Atunci când cineva vrea să fie singur, aşa cum e dragostea mea Arthur, celălalt trebuie să nu se bage. Urăsc locul ăsta pentru că aici nu mai există dragoste".

Cei doi au divorţat în 1961.După despărţire, Marilyn Monroe scria:

„Ajutor, ajutor, ajutor! Simt că m-am apropiat de punctul în care tot ceea ce îmi doresc este să mor".

Un an mai târziu, în 1962, actriţa a murit, în urma unei supradoze de medicamente, la 36 de ani.

Mai multe pentru tine...