image

Istoria suzetelor și de ce sunt atât de căutate de mame în zilele noastre. Vezi gama Little Prints

Se spune că oamenii au folosit încă de la începuturi diverse obiecte pentru a putea alina copiii atunci când erau neliniștiți și agitați. Piatra, osul sau cârpa înmuiată în apă și miere erau printre cele mai cunoscute “suzete” de pe atunci. În anul 1901 a fost patentată o invenție care era un fel de suzetă antică și era confecționată dintr-un mamelon de cauciuc ce ara atașat de un disc pentru a preveni înghițirea.

De-al lungul timpului lucrurile au evoluat și iată că astăzi găsim pe piață o gamă largă de suzete, care de care mai interesante și mai colorate. Pe lângă designul acestora, calitatea lor este un prim factor după care părinții ar trebui să se ghideze atunci când le achiziționează. În acest context, magazinul Little Prints a devenit partener de încredere pentru mămici, pentru că vine cu o gamă largă de suzete de la branduri de renume.

Beneficiile suzetei

Studiile arată că alinarea bebelușului nu este singurul beneficiu pe care îl aduce o suzetă. Aceasta poate ajuta și la diminuarea riscului apariției anumitor boli. În plus, poate ajuta și la procesul de alăptare a copilului. Spre exemplu atunci când mama încearcă să adoarmă copilul și îi oferă o suzetă, aceasta poate diminua riscul sindromului morții subite.

Dacă multe mămici crede faptul că bebelușii lor pot deveni dependenți de suzete, trebuie să știe că orice învăț are și dezvăț. În acest context, o suzetă este de preferat mai ales atunci când cei mici au tendința de a-și suge degetul.

În plus, acest accesoriu poate calma bebelușul în foarte multe situații: atunci când este dus la doctor, în timpul zborului cu avionul, atunci când este agitat, înainte să adoarmă.

Așadar, suzeta vine cu multe beneficii atât pentru calmarea bebelușului cât și pentru liniștea părinților. Acestea însă, așa cum am menționat, trebuie să fie de calitate și să fie alese în funcție de vârstă. Iată ce veți putea găsi în magazinul online Little Prints.

Descoperiți ce este mai bun pentru copilul vostru

Gama de suzete de la Little Prints vine și cu accesorii. De la suzeta cu capac de protectie până la cele cu clip lănțișor, toate sunt un must-have pentru cei mici.

De când copilul acceptă suzeta, aceasta devine prietena lui de nădejde. Este luată peste tot, fie că vorbim despre plimbările prin parc, vacanțe, atunci când se joacă sau când doarme.

Astfel că și protecțiile pentru suzete sunt esențiale.

O igienă bună a suzetei se păstrează prin sterilizare frecventă. Spre exemplu, pentru copiii cu vârsta sub 3 luni este necesară o curățare mai amănunțită și mai frecventă, mai ales atunci când suzeta ia contact cu diverse suprafețe neigienizate.

Sterilizarea se face cu apă clocotită, puse într-un bol curat și lăsate timp de 5 minute.

Acest proces nu este posibil de fiecare dată, mai ales atunci când părinții sunt la plimbare cu micuții. În acest sens, protecția cu capac pentru suzete este esențială.

În acest sens și seturile cu clip lănțișor au rolul lor. Se pot atașa de haina bebelușului sau de cărucior, astfel încât acestea să fie la îndemână oricând, fără a mai fi scăpată sau pierdută.

De ce sunt atât de apreciate produsele de la Little Prints

Datorită calității, produsele de la Little Prints sunt în topurile căutărilor. Suzetele sunt realizate din materiale de calitate superioară precum latex natural și silicon alimentar și sunt imediat acceptate de către bebeluși. Tetina imită sânul mamei, ceea ce îl va face pe bebeluș să se simtă și mai în siguranță. Totodată, aceasta permite fluxul de aer, fiind echipată cu un orificiu special în acest sens. Forma sa este predispusă spre exterior, astfel încât pielea din jurul guriței bebelușului să nu se irite.

Având în vedere că sunt realizate din materiale netoxice, ce nu conțin BPA, PVC și ftalați, șansele ca cei mici să prezinte alergii sunt foarte mici.

Suzetele au forme, culori și design-uri inedite și pot fi alese în funcție de vârsta copilului. Tot aici puteți găsi și varianta pentru noapte - suzetele fosforescente care pot fi găsite mult mai ușor astfel.

Descoperiți așadar gama de produse de la Little Prints și alegeți produse de calitate.

Date de contact: hello@littleprints.ro