Historia Digital: Funeralii Regale în România jpeg

Historia Digital: Funeralii Regale în România

📁 Historia Digital
Autor: Redacția

După moartea Majestății Sale Regele Mihai I, ultimul rege al României, revista Historia a creat un produs exclusiv digital dedicat funerariilor regale oficiate în țara noastră. Dispariția Regelui Mihai I a fost un moment care a creat emoție și o curiozitate extraordinară în rândul românilor, care au înțeles și mai bine rolul monarhiei în formarea și dezvoltarea statului român.

Numărul „Funeralii Regale în România” este un efort de culegere a tuturor articolelor scrise pe această temă în paginile revistei noastre de-a lungul timpului și adunate în acest format digital pentru a fi mai lesne de înțeles deopotrivă simbolistica înmormântărilor regale, precum și importanța fiecărui rege sau regină a României.

funeralii jpg jpeg

Numărul este exclusiv în format digital și poate fi achiziționat de pe platforma paydemic.com, unde găsiți întreaga arhivă Historia în format digital – produsele Historia și Historia Special, precum și ediții exclusiv digitale.

Ce înseamnă Historia în variantă digitală:

  • Numerele cumpărate vor rămâne în contul dumneavoastră paydemic pe termen nelimitat
  • În cazul în care vă achiziţionaţi un abonament, pe durata acestuia primiţi toate produsele Historia apărute în acel interval (numărul lunar al revistei Historia, numărul trimestrial al revistei Historia Special, dar şi numele tematice exclusiv digitale)
  • Pe durata abonamentului aveţi acces la întreaga arhivă digitală Historia
  • Abonamentul la Historia în varianta digitală este cu 35% mai ieftin decât dacă aţi cumpăra revista de la chioşc