Cum alegem cea mai bun─â vopsea de p─âr jpeg

Cum alegem cea mai bun─â vopsea de p─âr

Autor: advertorial

Tenta┼úia de a schimba culoarea p─ârului este specific feminin─â. ┼×i irezistibil─â. Este dorin┼úa de a fi aceea┼či dar mereu alta. Iar mai apoi este dorin┼úa de a ascunde anii care se citesc ├«n firele albe de p─âr. Nimic gre┼čit ├«n a vrea s─â fii c├ónd blond─â sau ┼čaten─â, c├ónd ro┼čcat─â sau brunet─â. Gre┼čit este s─â nu folose┼čti cea mai bun─â vopsea de p─âr ┼či s─â permi┼úi astfel deteriorarea lui.

C├ónd ne schimb─âm culoarea p─ârului suntem mai tentate s─â o facem ├«n func┼úie de tendin┼úele modei ├«n styling ┼či mai pu┼úin ├«n func┼úie de nuan┼úa tenului sau de culoarea ochilor. ┼×i ori de c├óte ori rezultatul nu ne place sau ni se spune c─â respectiva culoare nu ne st─â bine, ├«nseamn─â c─â gre┼čeala este flagrant─â. Ce se poart─â nu este neaparat ┼či ce ni se potrive┼čte. Adev─âratele tendin┼úe ├«n privin┼úa culorii sunt tenul, ochii ┼či tr─âs─âturile fiec─âreia, tipologia de fizionomie ┼či, cumva, ┼či atitudinea. O culoare de p─âr poate fi purtat─â cu succes sau nu, exact ca ┼či o rochie. Adesea nu este suficient s─â cump─âr─âm cea mai bun─â vopsea de p─âr daca nu nimerim ┼či cea mai potrivit─â nuan┼ú─â. Care, ├«n mod ideal, ca sa avem certitudinea c─â ni se va potrivi, ar trebui s─â fie unul dintre tonurile culorii naturale a p─ârului.

Foarte multe femei se vopsesc acas─â, singure sau cu ajutorul unor prietene si atunci, automat, vor sa foloseasca cea mai buna vopsea de par. Multe dintre ele au experien╚Ť─â dar sunt ╚Öi doamne/domni╚Öoare care se vopsesc pentru prima data ╚Öi nu ╚Ötiu cum sa ├«╚Öi aleaga vopseaua potrivit─â tipului lor de p─âr.

Cea mai buna vopsea de par jpg jpeg

Cele mai populare vopsele sunt cele f─âr─â amoniac pentru c─â au mai mult─â ÔÇŁgrijaÔÇŁ de firul de p─âr, ├«l protejeaz─â ╚Öi ├«i ofer─â str─âlucire. ╚śi majoritatea saloanelor de coafur─â lucreaz─â cu vopsele de p─âr de acest tip, unele chiar le g─âsim ├«n comer╚Ť iar altele sunt vopsele de par profesionale. Pentru a alege cea mai buna vopsea de par ar fi bine sa va informati, sa cititi si sa tineti cont de aspectele prezentate mai jos.

Ca s─â alegi cea mai bun─â culoare p─âr, trebuie s─â ┼úii cont de tr─âs─âturile tale, de fizionomie, de culoarea ochilor ┼či a tenului. Nu te g├óndisei la asta ├«nainte? Ei bine, ar trebui s─â treci aceste aspecte pe lista priorit─â┼úilor. 

Pentru a alege cele mai bune produse cosmetice, trebuie s─â te interesezi foarte bine ├«nainte care sunt cele mai potrivite, ce vopsea de p─âr te avantajeaz─â, dar ┼či tipul de ├«ngrijire de care are nevoie p─ârul t─âu.

Esteto.ro, ├«n sec┼úiunea dedicat─â, v─â ofer─â cea mai variat─â gam─â de vopseluri pentru p─âr ┼či cele mai naturale sau vibrante culori. Pute┼úi alege dintre nuan┼úele de blond (alb─âstrui cenu┼čiu, alb─âstrui violet, perlat cenu┼čiu, argintiu metalizat, violet roz etc), de castaniu (mediu, deschis violet ro┼ču, intens violet mahon etc), de ro┼ču (aprins, violet, castaniu etc) sau de brunet (aprins, mediu, intens, Tizian etc).

Nu uita c─â cea mai bun─â vopsea de p─âr este cea care nu se va ├«ndep─ârta cu mai mult de dou─â tonuri de culoarea natural─â a p─ârului t─âu, ┼či care o va complimenta pe aceasta, nu o va ascunde definitiv.