image

Cum a dispărut misterios timp de 50 de ani frumoasa actriță din „Brigada Diverse”

Una dintre cele mai frumoase actrițe, Elena Ioja, cunoscută din seria „Brigada Diverse”, mai precis în „B.D. în alertă” și „B.D. la munte și la mare”, nu a mai jucat în absolut niciun film, iar de mai bine de 50 de ani nu s-a mai știut nimic despre ea. Deși numele ei s-ar putea să nu-ți spună mare  lucru, cu siguranță ți-o amintești dacă o revezi.

 

image

Personajul feminin care a captat interesul publicului în serialul „Brigada Diverse” a fost Stela Mocuța. Actrița care a interpretat acest rol avea 24 de ani la acea vreme, dar a dispărut brusc din industria cinematografică și nu s-a știut nimic de ea timp de jumătate de secol.

Este vorba despre Elena Ioja, născută la București pe 6 iunie 1946. Artista a absolvit IATC în 1970 și a debutat în film în același an, intepretând rolul Stelei Mocuța în primul film din seria „Brigada Diverse”, mai precis în partea a doua a peliculei  „B.D. întră în acțiune”, intitulată „Profesorul de mimică” (1970). Alte roluri în seria regizată de Mircea Drăgan au fost în „B.D. întră în alertă”, partea „Văduve cu termen redus” (1971) și  „B.D. – la munte și la mare”, partea „Prafuri pentru mama-mare” (1971).

image

A devenit Elena Perrou

Cu toate astea, ea a ales să dispară din lumina reflectoarelor și să își schimbe viața.

Click aici pentru continuarea articolului