Concurs   O ZI DIN ISTORIE! Historia şi Librăriile Adevărul  Iată câştigătorii jpeg

Concurs - O ZI DIN ISTORIE! Historia şi Librăriile Adevărul. Iată câştigătorii

UPDATE:Câştigătorii...

În 1904  a avut loc, la Milano, premiera mondială a operei "Madame Butterfly" de Puccini. Aceasta avea sa devina una dintre cele mai cunoscute din intreaga lume....

Câștigă cu Historia și librăriile Adevarul acest un DVD cu celebra "Madame Butterfly" în cadrul concursului nostru "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Unde se petrece actiunea din celebra opera?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea unuia dintre cele 5 dvd-uri oferite de Librăriile Adevarul.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.roîmpreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon).Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 22 Februarie.

ATENTIE!Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Sinopsis

3 2 1 librariile adevarul jpg jpeg