Cine a fost primul supermodel din istorie si misterul mortii sale jpeg

Cine a fost primul supermodel din istorie si misterul mortii sale

📁 Istoria Modei
Autor: Redacția

Supermodelele sunt considerate cele mai frumoase persoane din lume și datorită acestei calități, numeroase industrii se folosesc de imaginea lor pentru a atrage atenția potențialilor consumatori.

Audrey Munson a fost primul supermodel din istorie şi a dus o viață plină de opulență. Însă a murit ca o necunoscută, uitată complet de lumea din jurul ei.

A devenit celebră încă din copilărie

Audrey a devenit celebră de la o vârstă fragedă

Foto Wikimedia

Potrivit ViralNova.com, Audrey Munson a debutat încă de la vârsta 15 ani. Într-o zi, pe când aceasta se plimba pe Broadway, prin anul 1906, tânăra Audrey a fost observată de un fotograf. Alte surse spun că de fapt aceasta a fost lovită de o mașină și a devenit faimoasă datorită șoferului, care era fotograf. Oricare ar fi varianta poveștii debutului său, cert este că Audrey a devenit celebră de la o vârstă fragedă.

Era un model de inspirație pentru artiști

Audrey Munson 3 jpg jpeg

În zilele noastre, aceasta nu mai este atât de cunoscută, fiind aproape uitată, dar oricine admiră sculpturile și fântânile din jurul New York-ului, va zări chipul lui Audrey Munson. Pe măsură ce își croia drumul către o carieră de succes, supermodelul a inspirat numeroase opere de artă și a interpretat câteva roluri în unele filme. De fapt, Audrey a avut primul rol din istorie dintr-un film din 1915 care a interpretat nuditatea într-o producție non-pornografică.

Zvonurile i-au schimbat viața pentru totdeauna

Imaginea sa publică a început să se schimbe odată ce a devenit subiectul de discuție într-un caz de crimă. Totul a început atunci când doctorul Walter Keene, care era proprietarul reședinței lui Audrey, și-a ucis soția. Oamenii lansaseră atunci zvonul că doctorul ar fi recurs la crimă pentru a se căsători cu tânăra. Într-un final, Walter Keene a fost găsit vinovat și a fost condamnat la moarte. Cum acest lucru i-a stricat reputația, Audrey a părăsit Manhattan-ul pentru a locui alături de mama sa în New York State.

Click aici pentru continuarea materialului