image

Aventura incendiară a prințesei Margaret, sora reginei Elisabeta a II-a, cu un actor de la Hollywood

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Ana-Maria Gherghiță

Prințesa Margaret, sora mai mică a regretatei regine Elisabeta a II-a, a avut în anul 1953 o aventură cu vedeta de la Hollywood Eddie Fisher, iar cântărețul și actorul s-ar fi lăudat că a satisfăcut-o pe aceasta „de mai multe ori" în timpul unor „partide de sex explozive", relatează NY Post

Prințesa Margaret a avut o aventură cu Eddie Fisher
Prințesa Margaret a avut o aventură cu Eddie Fisher

„Eddie nu a vorbit niciodată despre prințesa Margaret în public, o respecta prea mult, dar mi-a povestit despre întâlnirile lor de foarte multe ori în timpul căsniciei noastre. Și-a amintit-o cu mare drag", a declarat Terry Richard, cea de-a patra soție a cântărețului Eddie Fisher, într-un interviu pentru Daily Mail

Mai multe detalii despre această aventură sunt prezentate în noua carte de memorii a lui Richard, „Beauty Queen Dreams", conform Daily Mail. Terry Richard, în vârstă de 69 de ani, a fost căsătorită cu Eddie Fisher din anul 1975 și până în 1976. Cântărețul și actorul a murit la 22 septembrie 2010. 

„S-a îndrăgostit de ea la prima vedere”

Fisher, pe atunci în vârstă de 24 de ani și necăsătorit, a întâlnit-o pe prințesa Margaret, care avea la acea vreme 22 de ani, în 1953, la balul caritabil Red, White and Blue de la Hotelul Dorchester din Londra, la care au fost prezente și regina Elisabeta și Regina Mamă Elisabeta. 

„Eddie s-a îndrăgostit de ea la prima vedere", a afirmat Richard pentru Daily Mail. „Mi-a spus că era micuță și că avea cei mai frumoși ochi albaștri. A cântat timp de 45 de minute la bal și i-a adresat toate cântecele sale de dragoste lui Margaret”, a mai adăugat fosta soție a artistului. 

La vremea respectivă, prințesa Margaret era logodită cu căpitanul Peter Wooldridge Townsed. Conform lui Terry Richard, prințesa l-a invitat pe Fisher la Clarence House după eveniment. 

Mama și sora ei, regina, erau la eveniment, iar ea a avut curajul să îi șoptească la ureche lui Eddie și să îi propună să facă sex", a declarat Richard. „Eddie mi-a spus că era o fată care știa exact ce vrea, iar în noaptea balului îl voia pe el”, a continuat ea. 

Richard a declarat că artistul și-a amintit de întâlnirea fierbinte ca fiind una dintre cele mai pasionale și intense experiențe sexuale din viața sa. În noaptea cu pricina, prințesa Margaret ar fi purtat un neglijeu transparent cu inserții de dantelă. 

„Au fost satisfăcuți”

Mi-a spus că sexul a fost exploziv. Margaret nu era virgină. Era lipsită de inhibiții în dormitor. A durat o veșnicie și amândoi au fost satisfăcuți, de mai multe ori. Eddie mi-a spus că „se potrivesc perfect', iar ea a strigat 'Eddie! Oh, Eddie!' de nenumărate ori", a povestit Richard. 

După ce și-au terminat băuturile, a fost chemată Iris, doamna de onoare, care l-a condus pe Eddie pe scări și l-a scos pe unde intrase. Și-a amintit fiecare detaliu ani de zile după aceea. Exista un candelabru deasupra patului, camera era decorată în diverse nuanțe de roz. Pernele erau de mătase", a continuat Richard seria dezvăluirilor. 

Spunea că Margaret avea cei mai perfecți sâni dintre toate femeile cu care s-a culcat vreodată - și s-a culcat cu o mulțime de femei, inclusiv cu Liz Taylor”, a mai mărturisit fosta soție a cântărețului. 

Mai mult decât atât, conform mărturisirilor lui Richard, Fisher s-a culcat și cu Iris Peake, doamna de onoare a prințesei Margaret. 

Eddie Fisher a fost căsătorit cu Debbie Reynolds, Elizabeth Taylor, Connie Stevens și Betty Lin
Eddie Fisher a fost căsătorit cu Debbie Reynolds, Elizabeth Taylor, Connie Stevens și Betty Lin

În ceea ce o privește, prințesa Margaret nu a ajuns să se căsătorească cu Townsend. Ea s-a căsătorit cu fotograful Antony Armstrong-Jones în 1960. Mariajul lor a durat 18 ani, în anul 1978 divorțând. 

Noaptea pasională a lui Fisher cu Margaret a fost confirmată în anul 2016 de Carrie Fisher, atunci când a fost prezentă la „The Jonathan Ross Show". 

Tatăl meu a făcut sex cu prințesa Margaret. Într-un mod frumos, au făcut dragoste. O să am multe probleme pentru asta”, a afirmat fiica cântărețului la acea vreme.