image

10 moduri simple de a face un brad de Crăciun artificial să pară mai plin

📁 Promo și advertorial
Autor: Advertorial

Există o mulțime de motive pentru a alege un brad de Crăciun artificial: este ecologic; durează ani de zile; și nu aruncă ace de brad peste tot. Singurul dezavantaj major? Acești brazi artificiali ieftini pot părea falși, iar faptul că își petrec o vară îndesat într-o cutie de carton nu le face nici o favoare. 

Din fericire, cu câteva secrete de aranjare, puteți ajuta chiar și cel mai trândav dintre brazii falși să arate plin. După ce ați pufnit crengile, ați adăugat ghirlande proaspete și ați făcut ca bradul să miroasă a pin, nu fiți surprins dacă oaspeții dvs. vor confunda acei brazi artificiali ieftini cu unii adevărați. 

Pufniți ramurile 

Ramurile subțiri și zgârcite sunt semnul revelator al unui brad de Crăciun artificial. După ce au stat într-o cutie timp de 11 luni pe an, acele de pin fals aplatizate și ramurile scorojite creează zone goale evidente. Pentru a readuce la viață acei brazi artificiali ieftini, dedicați ceva timp pentru a pufni fiecare ramură și pentru a împrăștia acele în evantai. Începeți cu ramurile de jos și urcați în sus. 

Cu cât are mai multe vârfuri de crengi, cu atât bradul dvs. va arăta mai plin și mai frumos - și cu atât mai multe ornamente veți putea pune. Ca regulă generală, pentru un copac de 1,80 m, încercați să aveți un număr de vârfuri de 800 sau mai mult. Pentru un brad de mai înalt de 2,6 m, veți dori între 1.200 și 1.500 de vârfuri. 

Între timp, ramurile copacului dvs. au nevoie de aranjare odată ce ies din cutie. Trucul constă în a pufni copacul, prin poziționarea ramurilor de sârmă la unghiul potrivit. 

Nu vă zgârciți la ornamente 

Ornamentele care atrag atenția pot ajuta la umplerea locurilor goale din brazi argintii sau verzi artificiali. Agățați-le strategic, începând cu cele mai mari și concentrându-vă pe zonele care ar putea avea nevoie de o distracție mare și strălucitoare. 

Înfășurați o ghirlandă de verdeață 

Înfășurarea unor brazi artificiali ieftini în mod lejer cu ghirlande, fie ele false sau reale, îi va ajuta să pară luxurianți și plini. Începeți din partea de sus și coborâți. Folosiți un șir suficient de lung pentru a acoperi întregul copac - oprirea la jumătatea drumului nu va păcăli pe nimeni. 

Alternativ, optați pentru crenguțe de pin sau spray-uri de verdeață artificială atașate la o tulpină metalică într-o culoare care se potrivește cu bradul dvs. Intercalați-le uniform pentru a da bradului un aspect echilibrat și asigurați-vă că tulpina metalică este bine ascunsă între ramurile copacului. 

Adăugați crengi reale 

Adăugați ramuri reale de pin din brazii din curtea dvs., atâta timp cât culoarea este apropiată de cea a bradului dvs. artificial. Ramurile reale vor adăuga textură și vor face ca bradul să arate mai organic. Atunci când adăugați ramuri, spațiați-le pe tot parcursul copacului pentru a păstra aspectul echilibrat al acestuia. 

Adăugați un parfum autentic 

Puteți recunoaște un brad după mai mult decât după aspectul său. O adiere de parfum lemnos vă permite să știți că este o afacere adevărată. Pentru a simula acest lucru, adăugați ornamente de brad cu miros de pin în spatele bradului, într-un loc discret. Uleiurile esențiale cu ace de pin sunt o soluție mai naturală sau aprindeți o lumânare cu parfum de pin în cameră. 

Decorați-l cu zăpadă falsă 

Deși un praf de zăpadă artificială nu va face ca bradul să pară mai real, acesta va înfrumuseța ramurile lipsite de strălucire. Scoateți bradul afară înainte de a pulveriza ramurile cu un praf ușor și uniform de zăpadă pulverizată. Luați în considerare locul în care zăpada ar lovi în mod realist copacul și concentrați-vă pe vârful fiecărei ramuri. Lăsați copacul să se așeze și vaporii să se disipeze înainte de a-l aduce înapoi în interior. 

Completați-l cu beteală 

Dacă sunteți un fan al betelei, aceasta este ocazia perfectă pentru a exagera. Înfășurați beteală metalică pe fiecare ramură, acoperind orice loc evident lipsit de ele. Pentru că beteala se așează între crengi, este decorul ideal pentru a umple un brad subțire. 

Adăugați conuri de pin și panglici 

Decorațiunile mari, cum ar fi conurile de pin și panglicile de catifea, sunt ideale pentru a îmbrăca brazi artificiali ieftini. Așezați aceste decorațiuni în mod strategic pentru a acoperi locurile chele și pentru a face ca bradul să arate luxuriant. 

Folosiți un suport de brad care să iasă în evidență 

Nimic nu face ca un brad de Crăciun artificial să pară mai ieftin decât un suport de copac ieftin din plastic. Acoperiți suportul cu o fustă de brad confecționată în casă fără cusături, sau plasați suportul în interiorul unui coș mare împletit și umpleți-l cu conuri de pin. Dacă îi oferiți bradului fals o bază robustă, este mai probabil să pară real. 

Completați cu luminițe 

Sigur, scopul de a cumpăra un brad preiluminat este de a evita să îl înfășurați cu instalație de brad. Dar dacă aveți bradul de ceva timp, adăugarea de lumini este o modalitate ușoară de a-l actualiza (mai ales dacă unele dintre luminile originale s-au ars). 

Pentru ca bradul să strălucească cu adevărat, luați în considerare adăugarea unor șiruri de becuri mai mari, în stil vintage, care vor ajuta, de asemenea, la obținerea unui aspect mai plin.