Sophia Loren infirmă unul dintre miturile hollywoodiene: „Cary Grant nu m a cerut niciodată în căsătorie” jpeg

Sophia Loren infirmă unul dintre miturile hollywoodiene: „Cary Grant nu m-a cerut niciodată în căsătorie”

📁 Istoria Filmului
Autor: Redacția
🗓️ 4 noiembrie 2020

Actriţa italiană Sophia Loren a infirmat unul dintre zvonurile care au circulat timp de multe decenii la Hollywood, mărturisind că actorul american Cary Grant, partenerul ei din filmul „The Pride and the Passion”, din 1957, nu a cerut-o în căsătorie în timpul filmărilor de la acea peliculă.

Pentru Sophia Loren, acel film, în care a jucat şi Frank Sinatra, a reprezentat prima ei participare la o superproducţie americană, iar în timpul filmărilor ea a avut o relaţie pasională cu Cary Grant. Într-un interviu acordat revistei britanice Radio Times, legendara actriţă italiană, în vârstă de 86 de ani, a infirmat unul dintre miturile hollywoodiene, relatează Agerpres.

„Cary Grant era un bărbat foarte atrăgător şi un actor minunat, dar nu m-a cerut niciodată în căsătorie”, a precizat Sophia Loren, care, în timpul acelei idile, avea 23 de ani şi era cu 30 de ani mai tânără decât actorul american. 

Ea a explicat că în acea perioadă era mult prea tânără pentru a avea idei clare despre relaţii şi dragoste. Până la urmă, Sophia Loren avea să se căsătorească cu Carlo Ponti - cu 22 de ani mai în vârstă decât ea - şi aceasta fost o decizie care, a spus ea, i-a definit cariera. Artista italiană a mărturisit totuşi că a continuat să rămână prietenă cu Cary Grant, vorbind adeseori la telefon şi făcând schimb de scrisori.