SmartDrinks of Bucharest, salonul în care puteţi cumpăra ieftin vinuri şi băuturi fine, se deschide azi, la ArtMark jpeg

SmartDrinks of Bucharest, salonul în care puteţi cumpăra ieftin vinuri şi băuturi fine, se deschide azi, la ArtMark

Autor: Dan Străuţ
🗓️ 6 noiembrie 2015

Cine vrea să cumpere vinuri, bere, sucuri naturale, gin, rom sau lichioruri de lux la preţ de supermarket trebuie să se grăbească spre Palatul Cesianu Racoviţă-galeriile ArtMark din Bucureşti, unde distribuitorul de băuturi premium Alma Tim a organizat inedita expoziţie cu vânzare SmartDrinks of Bucharest.

Evenimentul, dedicat exclusiv pasionaţilor de băuturi fine, va avea loc începând cu ora 13.00. Invitatul special al organizatorilor salonului SmartDrinks of Bucharest este Dominique Laporte, desemnat, în 2004, cel mai bun somelier din Franţa.

Cum obţii o invitaţie

Accesul la SmartDrinks of Bucharest se face pe bază de invitaţie sau cu bilet achiziţionat la intrare, în valoare de 100 de lei. Invitaţia poate fi obţinută automat, în urma achiziţionării unui produs de pe site-ul smartdrinks.ro.

Calitatea este garantată pesonal de distribuitor

„Pentru a fi absolut sigur de calitatea exponatelor de aici, am degustat personal fiecare produs în parte“, a declarat pentru „Adevărul“ George Chendi, proprietarul companiei AlmaTim Distribution şi iniţiatorul portalului smartdrinks.ro.

El a precizat că la SmartDrinks of Bucharest sunt expuse numai produsele distribuite de Alma Tim în România.

Printre acestea se numără vinuri dintre cele mai fine, din ţări precum Franţa, Spania, Chile sau Portugalia (da, aici sunt prezente şi vestitele vinuri de Porto), ginuri obţinute din ingrediente eco, gama de romuri Diplomatico sau apele minerale cu vitamine Vitamin Aqua.

Preţuri? Vinuri dintre cele mai aromate se vând-numai la SmartDrinks of Bucharest-cu 25-35 de lei sticla de 750 ml (noi am întrebat dacă nu cumva sunt în euro aceste preţuri şi am primit asigurarea că sunt în lei), dar există şi sortimente cu 90 până la 170-200 de lei sticla.

La fel şi ginurile, sortimentele de rom sau lichiorurile de lux.

Pe scurt, Smartdrinks of Bucharest este o ocazie deosebită pentru a vă asigura din timp, la preţuri mai mult decât convenabile, băuturile fine pe care le veţi etala cu mândrie la mesele festive din perioada Sărbătorilor de Iarnă.