Rochia purtat─â de prin╚Ťesa Diana la Casa Alb─â nu a fost v├óndut─â la licita╚Ťie / FOTO jpeg

Rochia purtat─â de prin╚Ťesa Diana la Casa Alb─â nu a fost v├óndut─â la licita╚Ťie / FOTO

Rochia de sear─â din catifea purtat─â de prin╚Ťesa Diana c├ónd a dansat cu actorul John Travolta ├«n timpul unui banchet oficial la Casa Alb─â, organizat de pre╚Öedintele american Ronald Reagan ├«n 1985, nu ╚Öi-a g─âsit un cump─âr─âtor la o licita╚Ťie organizat─â luni la Londra.  

Speciali╚Ötii estimaser─â c─â rochia s-ar putea vinde pentru o sum─â cuprins─â ├«ntre 250.000 ╚Öi 350.000 de lire sterline, ├«ns─â sumele licitate pentru achizi╚Ťionarea ╚Ťinutei create de designerul Victor Edelstein nu au reu╚Öit s─â ating─â pre╚Ťul de rezerv─â, stabilit la 200.000 de lire sterline, relateaz─â Agrepres.

Rochia a fost vedeta unei licita╚Ťii organizate ├«n scopuri caritabile de prin╚Ťesa Diana ├«n 1997, c├ónd s-a v├óndut pentru 120.000 de lire sterline. ╚Üinuta a mai fost scoas─â la licita╚Ťie ├«n 2013, c├ónd a fost cump─ârat─â pentru suma de 240.000 de lire sterline de un achizitor anonim, care a spus c─â dore╚Öte s─â-i fac─â o surpriz─â so╚Ťiei.

Charles Diana Nancy Ronald Reagan jpg jpeg

La dineul din 1985, prin╚Ťesa de Wales, a f─âcut c├óteva piruete pe ringul de dans de la Casa Alb─â pe un colaj din melodiile din filmele ÔÇ×GreaseÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×Saturday Night FeverÔÇŁ av├óndu-l drept partener pe actorul John Travolta.

Diana John Travolta jpg jpeg

Foto: ┬ę Casa Alb─â / Ronald Reagan Presidential Library