Primăria din Strasbourg anulează unul dintre cele mai mari Târguri de Crăciun din Europa  jpeg

Primăria din Strasbourg anulează unul dintre cele mai mari Târguri de Crăciun din Europa

Celebrul T├órg de Cr─âciun de la Strasbourg, unul dintre cele mai mari din Europa, va fi anulat ├«n acest an, din cauza pandemiei de COVID-19, a anun╚Ťat Jeanne Barseghian, primarul ora╚Öului din estul Fran╚Ťei. 

Barseghian a precizat c─â municipalitatea a decis s─â renun╚Ťe la t├órgul din centrul ora╚Öului, dar va instala bradul de Cr─âciun ├«n pia╚Ťa Kleber ╚Öi va permite decora╚Ťiunile ╚Öi spectacolele de strad─â ale arti╚Ötilor. 

├Än mod tradi╚Ťional, T├órgul de Cr─âciun din Strasbourg, cu o istorie de 450 de ani, se desf─â╚Öoar─â pe tot parcursul lunii decembrie ╚Öi atrage circa dou─â milioane de vizitatori ├«n ora╚Öul de pe malul Rinului. Evenimentul a mai fost anulat doar ├«n perioadele de r─âzboi.

La ├«nceputul lui octombrie, capitala regiunii franceze Alsacia spera c─â va reu╚Öi s─â men╚Ťin─â T├órgul de Cr─âciun, cu pre╚Ťul unor restric╚Ťii pentru a face fa╚Ť─â crizei sanitare aflat─â ├«n plin─â desf─â╚Öurare. ├Äntre timp, ora╚Öul a dep─â╚Öit pragul de alert─â maximal─â, ├«n ceea ce prive╚Öte pandemia de COVID-19.

strasbourg 2 jpg jpeg