image

O colecţie de bijuterii care i-au aparţinut lui Elvis Presley, scoasă la licitaţie

O colecţie de bijuterii pe care Elvis Presley i le-a dăruit managerului său, colonelul Tom Parker, va fi scoasă la licitaţie pe 27 august cu ajutorul fostei soţii a Regelui Rock-and-Roll-ului, Priscilla Presley, relatează agerpres.ro.

Două sute de articole, între care inele de aur încrustate cu pietre preţioase, butoni, ceasuri şi coliere, au fost aduse pentru evenimentul organizat de casa de licitaţii GWS Auctions. Printre obiectele scoase la vânzare se numără, de asemenea, chitara la care a cântat Presley în timpul celebrei sale "reveniri" la TV din 1968.

Multe dintre obiecte au fost furnizate de fosta soţie a lui Elvis, Priscilla Presley.

"Ei bine, cu siguranţă ne va trezi amintiri", a declarat Priscilla Presley.

Ea a adăugat că era o glumă continuă pentru fostul ei soţ să cumpere sau să comande constant bijuterii pentru Parker pentru că managerul avea deja tot ce-i trebuia, însă Elvis nu ştia ce altceva să-i mai cumpere.

Priscilla Presley a afirmat că se simte protectoare în legătură cu aceste articole pentru că le-a proiectat pe unele dintre ele, inclusiv artefacte cu logo-ul pentru TCB Band, muzicienii care au format trupa din spatele lui Presley în ultimii săi ani.

Priscilla Presley a afirmat că a susţinut licitaţia în parte pentru că a obosit să vadă atât de multe artefacte false scoase la vânzare.

"Există atât de multe produse care nu sunt autentice şi asta mă îngrijorează", a spus ea.

"Vreau să ştiu sigur că vor ajunge la cineva care va avea grijă de ele, care să le iubească", a adăugat Priscilla Presley.

Mai multe pentru tine...