Muzeul Antipa nu se va deschide din 15 mai jpeg

Muzeul Antipa nu se va deschide din 15 mai

📁 Muzeele României
Autor: Redacția
🗓️ 14 mai 2020

Conducerea Muzeului Antipa a luat decizia ca instituţia să nu se deschidă, din 15 mai, după terminarea stării de urgenţă, aşteptând normele de securitate biologică ce urmează să fie publicate.

„Mult a fost, puţin a rămas! Vă anunţăm că Muzeul Antipa NU se va deschide pentru public din data de 15 mai 2020. Personalul instituţiei va lucra însă ca muzeul, un loc extrem de vizitat, fermecător şi dorit de public, să devină un mediu sigur pentru sănătatea noastră, angajaţi şi vizitatori, deopotrivă!”, transmit reprezentanţii Muzeului Antipa. 

Din grijă pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor, muzeul aşteaptă normele generale de securitate biologică ce urmează a fi publicate, implementarea lor şi apoi se va redeschide. 

„Vă vom comunica în timp real stadiul măsurilor pe care le implementăm şi data la care vom putea deschide muzeul pentru public. Rămâneţi aproape de noi în mediul online, vizitaţi-ne pe pagina de Facebook şi contul de Instagram şi ascultaţi sfaturile girafei de la Antipa!”, au mai spus cei de la muzeu. 

Din 15 mai vor fi redeschise parcurile, magazinele care au acces direct din stradă, saloanele de îngrijire personală şi muzeele.