Corpuri mumificate non umane prezentate la Mexico City Foto Profimedia jpg

Mumii de „extratereștri“ vechi de 1.000 de ani, expuse în Mexic

📁 Istorie Medievală Universală
🗓️ 14 septembrie 2023

Rămășițele unor presupuse ființe „non-umane” au fost expuse în timpul unui briefing despre OZN-uri, la palatul legislativ San Lazaro, în Mexico City. Expertul în obiecte zburătoare neidentificate susține că non-oamenii descoperiți în Peru au o vechime de 1.000 de ani.

Corpurile mumificate a două ființe „non-umane” au fost datate cu carbon, iar experții consideră că acestea au peste 1.000 de ani vechime.

Corpuri mumificate non umane prezentate la Mexico City Foto Profimedia jpg

Corp mumificat non-uman prezentat în Congresul din Mexic FOTO Profimedia

Proveniența ființelor umanoide de mici dimensiuni este extra-terestră, au explicat experții la un congres în Mexic, relatează Daily Mail.

Cercetătorii au susținut că cele două cadavre care au fost recuperate din Cusco, în Peru, nu făceau parte din „evoluția noastră terestră”, iar 30% din compoziția lor genetică este încă „necunoscută”, potrivit presei mexicane.

Datarea cu carbon de către Universitatea Națională Autonomă din Mexic (UNAM) a evidențiat că cele 2 cadavre, cu mâini cu trei degete la mâini și la picioare și fără dinți, au mai mult de 1.000 de ani, a susținut Jaime Maussan, care a condus investigații asupra fenomenelor extraterestre timp de zeci de ani. Aceasta ar putea fi cea mai convingătoare dovadă de până acum că extratereștrii chiar există. 

Corpuri mumificate non umane prezentate la Mexico City Foto Profimedia 4 jpg

Corpuri mumificate non-umane prezentate la Mexico City FOTO Profimedia

Dacă sunt extratereștri sau nu, nu știm, dar erau inteligenți și trăiau cu noi. Ar trebui să se rescrie istoria. Nu suntem singuri în acest vast univers, ar trebui să îmbrățișăm această realitate”, a spus el ufologul 

 Rămășițele au fost expuse în sicrie transparente de sticlă, pentru a fi văzute de public.

Un raport oficial arată că cele două specimene mumificate au fost recuperate din Cusco, Peru, înainte de a fi aduse în capitala mexicană. O înregistrare video cu cadavrele "extraterestre" expuse la Congres a devenit de atunci virală pe rețelele de socializare. Congresul, denumit ''audiere OZN'', este co-organizat de oamenii de știință și de jurnalistul și ufologul mexican Jaime Maussan, care cercetează fenomenele inexplicabile de zeci de ani.

Dovezile, studiate la universitatea UNAM

La eveniment au participat și numeroși experți, printre care Ryan Graves, directorul executiv al organizației „Americans for Safe Aerospace” și fost pilot al Marinei americane.

Sub jurământ în fața guvernului mexican și a oficialilor americani, Maussan și-a explicat descoperirile.

El a declarat la audiere că specimenele bizare au fost studiate recent la Universitatea Națională Autonomă din Mexic (UNAM), folosindu-se datarea cu carbon.

Corpuri mumificate non umane prezentate la Mexico City Foto Profimedia 1 jpg

Corpurile prezintă câte 3 degete la mâni și la picioare FOTO Profimedia

Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră... Nu sunt ființe care au fost găsite pe o epavă de OZN. Ele au fost găsite în mine de diatomee (alge) și au fost ulterior fosilizate", a declarat public ufologul.

La evenimentul de marți au luat parte oficiali americani și mexicani specialiști în fenomene OZN. 

Abraham Avi Loe , directorul Departamentului de Astronomie de la Harvard, a apărut prin link video și a cerut guvernului mexican să permită oamenilor de știință internaționali să cerceteze în continuare specimenele.