«Monumentele Marelui Război»: Monumentul eroilor din satul Presaca, județul Sibiu / FOTO jpeg

«Monumentele Marelui Război»: Monumentul eroilor din satul Presaca, județul Sibiu / FOTO

📁 Patrimoniu
Autor: Redacția
🗓️ 9 august 2017

”Monumentul este ridicat în memoria celor căzuți în ambele războaie mondiale. Am pozat special partea stângă a monumentului, spre a se vedea numele celor căzuți în Primul Război Mondial. În dreapta sunt numele celor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial” - Covaciu Ioan Eugen.

Presaca Sibiu 1 jpg jpeg
Presaca Sibiu 2 jpg jpeg
Presaca Sibiu 3 JPG jpeg

Presaca Sibiu 4 JPG jpeg

Foto: Covaciu Ioan Eugen

Să nu ne uităm EROII! Vă rugăm să fotografiați monumentele dedicate Eroilor din Primul Război Mondial din localitatea Dvs., a părinților sau a bunicilor Dvs. și să ne trimiteți fotografiile însoțite de numele localități în care se afla monumentul (dar și alte date despre monument, dacă dispuneți de ele), iar noi vom publica fotografiile pe site-ul www.historia.ro cu semnătura dumneavoastră. Adresa la care puteți trimite fotografiile este: mail.redactia@historia.ro.

Campania ”Monumentele Marelui Război” este realizată de Redacția revistei „Historia” în parteneriat cu Facultatea de Istorie a Universității din București. Coordonatori: Ciprian Stoleru (redactor la revista Historia) și Marius Diaconescu (conferențiar universitar la Facultatea de Istorie a Universității din București).