«Monumentele Marelui Război»: Monumentul eroilor din Zărnești, județul Brașov / FOTO  jpeg

«Monumentele Marelui Război»: Monumentul eroilor din Zărnești, județul Brașov / FOTO

📁 Patrimoniu
Autor: Redacția
🗓️ 26 august 2017

”Monumentul eroilor din Zărnești, județul Brașov, inaugurat în anul 2011, este amplasat în piața din fața primăriei. Este dedicat celor ce s-au jertfit în Războiul de Independență, Războiului pentru reîntregirea neamului și în cel de al Doilea Război Mondial” - Horia Ștefan.

Zarnesti 2 jpg jpeg

Zarnesti 3 jpg jpeg

Foto: Horia Ștefan 

Să nu ne uităm EROII! Vă rugăm să fotografiați monumentele dedicate Eroilor din Primul Război Mondial din localitatea Dvs., a părinților sau a bunicilor Dvs. și să ne trimiteți fotografiile însoțite de numele localități în care se afla monumentul (dar și alte date despre monument, dacă dispuneți de ele), iar noi vom publica fotografiile pe site-ul www.historia.ro cu semnătura dumneavoastră. Adresa la care puteți trimite fotografiile este: mail.redactia@historia.ro.

Campania ”Monumentele Marelui Război” este realizată de Redacția revistei „Historia” în parteneriat cu Facultatea de Istorie a Universității din București. Coordonatori: Ciprian Stoleru (redactor la revista Historia) și Marius Diaconescu (conferențiar universitar la Facultatea de Istorie a Universității din București).