Lenjeria intimă a lui Hitler, vândută pe câteva mii de dolari jpeg

Lenjeria intimă a lui Hitler, vândută pe câteva mii de dolari

Se pare că fascinaţia pentru obiectele personale ale vedetelor sau ale personalităţilor istorice se menţine până în prezent. De curând, casa de licitaţii Alexander Historical din Maryland a pus în vânzare o pereche de boxeri ce au aparţinut lui Adolf Hitler.

dfdfd jpg jpeg

Piesa de lenjerie intim─â a fost achizi┼úionat─â cu 6700 de dolari, iar cump─âr─âtorul a dorit s─â ├«┼či p─âstreze secret─â identitatea. Se pare c─â boxerii au fost uita┼úi de c─âtre liderul nazist la hotelul Parkhotel Graz din Austria, ├«n aprilie 1938. Se presupune c─â ace┼čtia au fost trimi┼či la cur─â┼úat, dar nu au mai fost returna┼úi. Ce este cel mai interesant la ei este faptul c─â au cusute monogramele nazistului.

hoashoa jpg jpeg

Proprietarii hotelului au păstrat boxerii în condiţii excelente timp de 80 de ani. Se pare că interesul pentru colecţionarea lenjeriei intime ce a aparţinut personalităţilor regimului nazist nu este ceva nou. În noiembrie 2016, lenjeria intimă a Evei Braun, soţia lui Adolf Hitler, a fost vândută cu aproximativ 4000 de dolari.

Sursa: Alexander Historical Auctions