Istoria clubului de fotbal O╚Ťelul Gala╚Ťi, scoas─â la licita╚Ťie jpeg

Istoria clubului de fotbal O╚Ťelul Gala╚Ťi, scoas─â la licita╚Ťie

­čôü Istoria Sportului
Autor: Redac╚Ťia

Adunarea creditorilor clubului de fotbal O╚Ťelul Gala╚Ťi a decis s─â scoat─â la licita╚Ťie ├«n v├ónzare obiectele ce au definit istoria sportiv─â a clubului.

La mai bine de jum─âtate de secol de la ├«nfiin┼úarea echipei g─âl─â┼úene, Marca "O┼úelul", precum ╚Öi dreptul de utilizare a acesteia, dar ╚Öi palmaresul echipei, format din 80 de cupe, sunt puse ├«n v├ónzare prin licita┼úie de c─âtre administratorul F.C. O╚Ťelul, aflat ├«n insolven╚Ť─â, la un pre╚Ť de pornire de 9.000 euro.

Suporterii O┼úelului vor mai putea achizi┼úiona:o colec┼úie de portrete-caricaturi ale juc─âtorilor (26 de desene ÔÇô pre╚Ť de pornire 1000 de euro);istoria F.C. O╚Ťelul Gala╚Ťi ├«n imagini, colec╚Ťia oficial─â de fotografii ╚Öi afi╚Öe a clubului (106 piese ÔÇô pre╚Ť de pornire 3.500 de euro);echipament sportiv (peste 200 de piese de echipament), printre care trei tricouri alb-ro┼ču ┼či nou─â tricouri albastru-negru, cu care s-a jucat ├«n Liga Campionilor, al─âturi de peste 20 de tricouri cu care s-a jucat ├«n Liga I.

Licita┼úia din data de 23 februarie va fi precedat─â de expozi┼úii ├«n Bucure┼čti ┼či Gala┼úi, precum ┼či de o conferin┼ú─â de pres─â la Bucure┼čti, ├«n data de 10 februarie, orele 12.00, la sediul Artmark (Palatul Cesianu-Racovi┼ú─â). 

trofee si marci otelul galati jpg jpeg