Incep inscrierile pentru PatriotFest 2021 jpeg

Incep inscrierile pentru PatriotFest 2021

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 20 septembrie 2021

Deschidem astăzi înscrierile la ediția din 2021 a concursului național PatriotFest! Formularul este disponibil la adresa www.patriotfest.ro/inscriere. La această ediție, PatriotFest se adresează atât inovatorilor români, cât și firmelor românești care dezvoltă sisteme autonome sau sisteme de detecție și contracarare a dronelor. În cazul firmelor, organizația trebuie să fie înregistrată juridic în România sau alte țări NATO/UE și să aibă acționari majoritari persoane fizice cu cetățenie română. Data limită pentru înscrierea în concurs este 17 Octombrie 2021.

Vă rugăm să diseminați aceste informații pentru a ne susține în unirea lumilor creatorilor și utilizatorilor de produse inovative pentru un viitor mai sigur și mai integrat tehnologic.

De asemenea...

De-a lungul următoarelor săptămâni, vom reveni și cu un efort de concentrare a informațiilor din zona de cercetare, dezvoltare și tehnologii noi pentru dumneavoastră. Cel mai probabil, acesta va lua forma unui newsletter regulat. Dacă aveți subiecte de interes, în aria cercetării sau dezvoltării, vă rugăm să ni le transmiteți. O echipă de curatori va alege cele mai interesante articole și le va disemina unitar și organizat comunității PatriotFest.

Pentru detalii click aici: https://www.patriotfest.ro/