Fiicele Regelui Mihai, împreună de Crăciun și Anul Nou / FOTO jpeg

Fiicele Regelui Mihai, împreună de Crăciun și Anul Nou / FOTO

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei ┼či ASR Principele Radu se vor afla la S─âv├ór┼čin de Cr─âciun ┼či Anul Nou. Toate cele patru surori ale Majest─â┼úii Sale au dorit s─â fie la castel, al─âturi de Custodele Coroanei, ├«n acest final de an marcat de marea suferin┼ú─â a pierderii tat─âlui lor, Regele Mihai, informeaz─â un comunicat de pres─â.

ÔÇŁCu mare p─ârere de r─âu, fiind ├«n perioada de mare doliu, Familia Regal─â nu va putea primi, ca ├«n anii preceden┼úi, colind─âtorii la Castelul RegalÔÇŁ, precizeaz─â comunicatul citat.

Singura excep┼úie vor fi Duba┼čii din S─âv├ór┼čin, care au fost a┼čtepta┼úi, ca ├«n fiecare an, la ora 12.00, ├«n ziua de Ajun (24 decembrie 2017), ├«n pia┼úa cu f├ónt├ón─â din incinta Satului Regal. Duba┼čii nu au c├óntat ur─ârile str─âmo┼če┼čti, ci au venit s─â aduc─â Familiei Regale g├ónduri bune de Ajun. Locuitori ai comunei, al─âturi de primar, Ioan Vodicean, ╚Öi de preotul paroh, C─âlin M─âd─âlu╚Ť─â, au venit al─âturi de duba╚Öi.

004 24dec17 dubasii jpg jpeg
026 24dec17 dubasii jpg jpeg
068 24dec17 dubasii jpg jpeg
097 24dec17 dubasii jpg jpeg

Vezi aici GALERIE FOTO!

├Än prezen╚Ťa Majest─â╚Ťii Sale Margareta, a Principelui Radu, a Principeselor Elena, Sofia ╚Öi Maria, precum ╚Öi a surorii lor, Irina, duba╚Öii au pus lum├ón─âri la temelia Casei Musafirilor, de la intrarea pe domeniu.  ├Än t─âcere, locuitorii comunei ╚Öi duba╚Öii ╚Öi-au luat r─âmas bun de la Familia Regal─â ╚Öi au continuat colindatul din cas─â ├«n cas─â, dup─â tradi╚Ťia din str─âbuni.

La intrarea pe Domeniul Regal S─âv├ór┼čin, cartea de condolean┼úe r─âm├óne ├«n continuare deschis─â, chiar ┼či ├«n zilele de Cr─âciun, al─âturi de portretul Regelui Mihai I ┼či de o candel─â aprins─â, p├ón─â la ├«mplinirea celor 40 de zile de mare doliu.

094 24dec17 dubasii jpg jpeg

Familia Regală va participa, în dimineaţa zilei de 26 decembrie, la ora 11, la slujba din a doua zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună.

Citește și:

Primul Cr─âciun f─âr─â Regele Mihai. Mesajul Principesei Margareta

Fotografii de Cristian Coposesc (romaniaregala.ro)