Fenomene misterioase la mormântul lui Iisus Hristos  jpeg

Fenomene misterioase la mormântul lui Iisus Hristos

📁 Patrimoniu
Autor: Redacția
🗓️ 3 aprilie 2017

Antonia Maropoulou, care a condus echipa ce a restaurat mormântul lui Iisus Hristos, susţine că a asistat la fenomene misterioase în timpul lucrărilor.

Lucrările de consolidare şi restaurare a Sfântului Mormânt din Ierusalim al lui Iisus Hristos, care au durat din mai anul trecut până acum câteva zile, au fost însoţite de întâmplări misteriose şi inexplicabile, spune profesoara Antonia Maropoulou.

„Uneori aveau loc fenomene care nu pot fi explicate“, a declarat ea pentru postul de televiziune France 2. 

Un fenomen neobişnuit s-a produs în momentul deschiderii Sfântului Mormânt, în octombrie anul trecut. 

„Când am încercat să explorăm cavitatea pietrei sfinte, aparatele care verificau rezonanţa electromagnetică au cedat. Mormântul lui Hristos este un mormânt viu… Există fenomene naturale care pot perturba câmpurile electromagnetice“, afirmă profesoara de la Universitatea Tehnică Naţională din Atena.  Potrivit ei, nu există nicio explicaţie raţională asupra cedării acestor instrumente atât de sofisticate. 

Sfântul Mormânt din Ierusalim al lui Iisus Hristos a fost renovat şi redeschis credincioşilor la 22 martie. Lucrările de restaurare şi consolidare au început acum zece luni, după ce autorităţile israeliene atrăseseră atenţia că existau anumite probleme de siguranţă la structura centrală a Bisericii Sfântului Mormânt. Costul lucrării s-a ridicat la peste 3 milioane de euro, fiind suportat în principal de Bisericile Ortodoxă, Armeană şi Catolică, care împart custodia asupra acestui lăcaş de cult.

orig jpg jpeg

Citiți Historia Digital „Paștele, așa cum îl știam” disponibil pe paydemic.com 

 Cumpără Acum

1 thumbnail png png