ExamenulTau ro pregătește elevii pentru Evaluarea Națională 2015 (P) jpeg

ExamenulTau.ro pregătește elevii pentru Evaluarea Națională 2015 (P)

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Redacția
🗓️ 23 aprilie 2015

S-a lansat ExamenulTau.ro, o soluțieunică de învățarededicată celor care se pregătesc pentru Evaluarea Naționalăde la sfârșitul clasei a VIII-a.

Examenultau.ro reprezintă soluția pentru a intra la liceul dorit printr-o formulă completă de pregătire pentru examen.

Platforma cuprindesecțiuni de testare, învățare, recapitulare, evaluare, exersare, simulare examenși permite completarea cunoștințelor orientat șirapid, prin identificarea eficientă a zonelor unde elevul obține punctaj mic.

Ce aduce nou platforma?

Platforma integrează tot ce este mai valoros, ajutând elevul să facă față cu succes examenului.

În primul rând, conține atât soluții personalizatede învățare și evaluare, cât șisfaturipentru evitarea situațiilor în care emoțiile pot să devină copleșitoare și să scadă simțitor capacitatea cognitivă și puterea de concentrare.Prin simulările de examen, copilul dă teste ca și cum ar participa la Evaluarea Națională, reușind astfel să învețe să își gestioneze emoțiile, dar și să învețe din greșelile sale, fiind îndrumat de fiecare dată către zona de învățare unde are lacune.

În al doilea rând, acoperă100% materiapentru Evaluarea Națională(matematică și română).

Produsul a fost realizat  de:profesioniști cu vastă experiență pedagogică, specialiști în tehnica învățării, profesori, psihologi, graficieni, specialiști video, programatori.

Produsul oferă o strategie eficientă de învățare, ajutându-l pe elev să-și îndeplinească visul:să intre la liceul dorit.

ExamenulTau.ro este un produs INTUITEXT.

Mai multe despre platformăaici

ce contine platforma jpg jpeg