Cele mai frumoase 25 de rochii ale prinţesei Diana expuse la 20 de ani de la moartea ei jpeg

Cele mai frumoase 25 de rochii ale prinţesei Diana expuse la 20 de ani de la moartea ei

­čôü Istoria Modei
Autor: Redac╚Ťia

Rochiilede gal─â purtate de c─âtre prin┼úesa Diana vor fi expuse la Londra, ├«n incinta palatului Kensington, unde ÔÇ×prin┼úesa inimilorÔÇŁ a locuit timp de 15 ani. Evenimentul coincide ┼či cu ├«mplinirea a 20 de ani de la tragica moarte a Dianei, ├«ntr-un accident de ma┼čin─â.

Cunoscut─â pentru elegan┼úa sa, prin┼úesa Diana a fost numit─â drept cea mai fotogenic─â personalitate regal─â din toate timpurile. Expozi┼úia cuprinde 25 de rochii ale sale care au r─âmas ├«n istorie. Rochia din catifea albastru ├«nchis pe care a purtat-o ├«n 1985 la Casa Alb─â, unde a dansat cu actorul John Travolta, sau celebra rochie ÔÇ×ElvisÔÇŁ ÔÇô confec┼úionat─â din m─âtase alb─â ┼či decorat─â cu perle, care se termina cu un guler ridicat ├«n stilul rockstarului american.

rochie 0 jpg jpeg

Cu toate c─â nu era interesat─â ├«n mod deosebit de ultimele tendin┼úe ├«n materie de mod─â, prin┼úesa Diana avea un gust aparte pentru elegan┼ú─â. Abordase un stil simplu, dar nu extrem de sobru, ├«ns─â indiferent de garderoba pe care ar fi ales-o, ┼čarmul s─âu natural era piesa de rezisten┼ú─â.