Câștigă cu Historia și Editura Corint o carte deosebită: Grace de Monaco  Povestea unei prințese jpeg

Câștigă cu Historia și Editura Corint o carte deosebită: Grace de Monaco. Povestea unei prințese

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 26 mai 2014

Fericiții câștigători sunt:

Câștigă cu Historia șiEditura Corint o carte deosebită:Grace de Monaco. Povestea unei prințeseîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “La ce dată s/a căsătorit Grece Kelly cu Printul moștenitor al principatului Monaco, Rainier III ?, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii«Kempeitai – Gestapoul japonez».

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 8 Iunie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Descriere premiu

Grace Kelly:star hollywoodian, muză a marilor regizori, simbol al frumuseții clasice și prințesă. Prințesă adevărată, aproape ca-n povești, căci tânăra actriță devine, la 26 de ani, soția Prințului Albert de Monaco, suveranul micului principat de la Mediterană. Entuziasmul nemaiîntâlnit al milioanelor de oameni care au urmărit spectaculoasa nuntă din 18 aprilie 1956, doar de dragul lui Grace, a fost egalat, probabil, doar de suferința resimțită 26 de ani mai târziu, la vestea tragicului accident de mașină în care prințesa își pierde viața.

Personaj-cult al istoriei mondene (în sensul original al cuvântului), urmărită cu fascinație de ziariști din întreaga lume, Grace de Monaco a reușit, în stilu-i caracteristic – grațios, căci numele părea să-i fie predestinat –, să-și apere viața personală de ochii iscoditori ai unei lumi fascinate de povestea sa. Cu toate acestea, câtorva jurnaliști norocoși li s-a permis să pătrundă în universul prințesei de Monaco. Jean des Cars este unul dintre aceștia, iar cartea sa, Grace de Monaco. Povestea unei prințese, prezintă, cu detalii inedite și amintiri personale de la întâlnirile cu Prințesa, viața acestei femei care a schimbat nu numai istoria Hollywood-ului, ci și pe cea a monarhiei europene.

Grace de Monaco. Povestea unei prințese

Autor:Jean des Cars

Editura Corint