Spectacolul "Prinţesa circului" revine, după 30 de ani, pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian"

Spectacolul "Prinţesa circului" revine, după 30 de ani, pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian"

Spectacolul "Prinţesa circului", în regia lui Beatrice Rancea, revine pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Muzical "Ion Dacian" pe 5 octombrie, după 30 de ani, informează Agerpres.

Următoarele reprezentaţii sunt programate pe 26 octombrie şi 14 noiembrie, iar biletele s-au pus în vânzare pe ticketstore.ro, opereta.ro şi la casa de bilete a Teatrului Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian".

"Prinţesa Fedora şi Mister X fac să vibreze coarda sentimentală a publicului, cu ariile de o sensibilitate aparte şi interpretările de înaltă ţinută vocală şi artistică. Linia dinamică şi amuzantă a spectacolului este trasată de apariţiile personajelor Tony Shlumberger şi de a sa Miss Mable, care oferă veritabile numere de musical, cu coregrafii şi scenografie demne de o mare producţie.

De un comic molipsitor este secvenţa din actul III, în care se întâlnesc cele mai spumoase personaje, iar doamna Shlumberger, deţinătoarea hotelului Arhiducele Karl de la Viena, culege aplauze furtunoase în duetul cu loialul Pelikan", se arată în descrierea spectacolului.

Mai multe