Coca Cola aniverseaz─â 125 ani jpeg

Coca-Cola aniverseaz─â 125 ani

­čôü Biografii
Autor: Redac╚Ťia

Compania Coca-Cola s─ârb─âtore╚Öte ├«n anul 2011, cea de-a 125-a aniversare a brandului Coca-Cola. Cu aceast─â ocazie extraordinar─â, Coca-Cola lanseaz─â o gam─â larg─â de evenimente speciale care vor dezv─âlui istoria brandului, invit├óndu-╚Öi consumatorii ╚Öi angaja╚Ťii s─â deschid─â ╚Öi s─â savureze 125 de ani de fericire. Aniversarea brandului Coca-Cola va fi o c─âl─âtorie memorabil─â de-a lungul a 125 de ani de momente de fericire, p├ón─â ├«n anul 1886, ├«n ziua de 8 mai, zi ├«n care crea╚Ťia domnului Pemberton a prins via╚Ť─â.

Aceast─â c─âl─âtorie are ca scop principal celebrarea mo╚Ötenirii unice a brandului Coca-Cola, implic├ónd direct fanii din ├«ntreaga lume. O prim─â ini╚Ťiativ─â de acest gen a ├«nceput la nivel global pe 3 ianuarie, ╚Öi const─â ├«n startul num─âr─âtorii inverse a celor 125 de zile p├ón─â la aniversarea brandului Coca-Cola, din data de 8 mai 2011. ÔÇ×Anul anivers─ârii a 125 ani de existen╚Ť─â va fi plin de evenimente speciale. Aceste evenimente sunt concepute mai ales pentru a mul╚Ťumi consumatorilor ╚Öi angaja╚Ťilor din ├«ntreaga lume pentru contribu╚Ťia esen╚Ťial─â la istoria ╚Öi succesul acestui brand, spe├ónd totodat─â c─â ├«mpreun─â vom continua s─â construim un viitor mai bun pentru genera╚Ťiile urmatoare.ÔÇŁ, spune Miruna Raclaru, director de comunicare Coca-Cola Rom├ónia.

old coke poster jpg jpeg

Na╚Öterea brandului Coca-Cola, ce a avut loc pe 8 mai 1886, a marcat o zi important─â ├«n istoria modern─â:a fost ziua ├«n care John Stith Pemberton, un farmacist din Atlanta, SUA, a amestecat pentru prima dat─â siropul Coca-Cola cu ap─â carbonatat─â ╚Öi a v├óndut b─âutura astfel ob╚Ťinut─â pentru suma de cinci cen╚Ťi. Din ziua ├«n care primul pahar de Coca-Cola a fost servit la Farmacia JacobÔÇÖs din Atlanta, b─âuturile r─âcoritoare nu au mai fost la fel. Ast─âzi, Coca-Cola este cea mai popular─â ╚Öi cea mai bine v├óndut─â b─âutur─â non-alcoolic─â din istorie, o b─âutur─â r─âcoritoare care nu a con╚Ťinut niciodat─â conservan╚Ťi sau arome artificiale. De la acea dat─â p├ón─â ├«n prezent, istoria Coca-Cola a fost una excep╚Ťional─â, definit─â de un leitmotiv continuu ╚Öi distinctiv:expresia fericirii. Astfel, ├«n anul celei de-a 125-a anivers─âri, Coca-Cola invit─â pe toat─â lumea s─â participe la s─ârb─âtorirea a mii de momente de fericire.

ÔÇ×Dup─â 125 ani ├«n care am r─âcorit ├«ntreaga lume, Coca-Cola este m├óndr─â s─â s─ârb─âtoreasc─â acum aniversarea a 125 de ani, ├«mp─ârt─â╚Öind ├«mpreun─â cu consumatorii dragostea lor pentru acest brand. Dorim s─â fim o adev─ârat─â surs─â de fericire pentru lumea ├«n care tr─âim ╚Öi, de aceea, celebrarea celei de-a 125-a aniversari va avea ├«n prim plan readucerea la via╚Ť─â a acestei st─âri de fericire ╚Öi optimism. Totodat─â, este un bun prilej s─â ne amintim de rolul important pe care ├«l avem fiecare dintre noi ├«n lumea ├«n care tr─âim, pentru a ne asigura ├«nc─â 125 de ani de istorie ╚Öi mult mai mul╚Ťi de fericireÔÇŁ, spune Miruna Raclaru.

Surs─â:Ziua de Vest