Demi Moore a pozat în costum de baie jpg

Istorii de la Hollywood: Demi Moore a făcut sex în noaptea dinaintea nunţii cu un alt bărbat

📁 Istoria Filmului
Autor: Alina Avram, Simona Tudorache

S-a luptat cu dependenţele şi cu traumele din copilărie, a vorbit despre despărţirile care i-au marcat destinul, dar viaţa ei continuă să atragă interesul.

Demi Moore nu a stat niciodată departe de lumina reflectoarelor, iar asta datorită rolurilor sale, dar şi a povestirilor cu final neprevăzut pe care le scoate la suprafaţă.  În cartea ei, Demi a povestit cum a încercat să-şi „saboteze” căsnicia chiar înainte de a o începe, înşelându-l pe Freddy cu o seară înainte de nunta lor.

1 demi1 jpg jpeg

Demi, care avea doar 18 ani când s-a căsătorit cu Freddy Moore (foto), a făcut o dezvăluire explozivă în cartea ei, Inside Out. Ea a mărturisit că în noaptea dinainte de nunţi, în loc să-şi memoreze jurămintele, a sunat la un tip pe care îl cunoscuse pe platorile de filmare şi s-a furişat de la petrecerea burlăciţelor.

4 demi4 jpg jpeg

Freddy Moore a fost întrebat de un reporter ce crede despre toate astea. Bărbatul de  69 de ani a spus că i-a citit memoriile cât de repede a putut şi a dat de înţeles că are impresia că fosta sa soţie este nebună.

5 demi5 jpg jpeg

“Nu este nimic de care să fie mândră, karma s-a întors, pentru că şi următorii ei soţi au înşelat-o’’, i-au transmis oamenii.

6 demi6 jpg jpeg

Soţia muzicianului spune că Freddy nu poate contracara cele spuse de Demi pentru că suferă de Alzheimer. „Nu am văzut cartea, aşa că nu putem şi nu vrem să comentăm niciun fel de detalii”, spune Renee.

3 demi3 jpg jpeg

„Rick se luptă, ca şi mulţi alţii, cu ororile bolii Alzheimer”, a explicat ea. „Gândurile şi eforturile noastre se concentrează pe grija lui. Înainte ca boala să progreseze, el şi-a scris povestea şi, la un moment dat, va fi împărtăşită într-o carte.

Freddy şi Moore s-au căsătorit când actriţa avea doar 18 ani, în 1980. Cei doi s-au despărţit în 1985.

Demi Moore spune că mariajul cu Freddy se petrecerea într-o perioadă delicată pentru ea, după ce tatăl ei, Danny Guynes îşi luase viaţa

”Nu mă puteam confrunta cu ideea că mă căsătoresc pentru a uita de moartea tatălui meu”, a spus vedeta unor filme precum Ghost, A Few Good Men şi Indecent Proposal.  “Am simţit că nu este loc să pun la îndoială ce am pus deja în mişcare. Nu puteam renunţa la această căsătorie, dar puteam să o sabotez”.

Moore a mărturisit că avea 16 ani când s-a intersectat pentru prima dată cu Freddy, care era căsătorit la acea vreme cu prima sa soţie Lucy.

„Eram o adolescentă absorbită de sine, care nu fusese crescută cu mult respect pentru instituţia căsătoriei”, a povestit ea în carte „M-am aruncat în viaţă cu Freddy. Şi, îmi pare rău să o spun, fără să mă gândesc prea mult la soţia lui.

1 demi1 jpg jpeg

Căsătoria lui Moore cu Freddy a fost urmată de cea  cu Bruce Willis din 1987 până în 2000 şi cu Ashton Kutcher din 2005 până în 2013.

Demi susţine că după ce i-a spus despre infidelitatea ei, Freddy a plecat cu eleva lui de 14 ani, pe nume Renee, căreia îi dădea lecţii de chitară şi care, ulterior, i-a devenit soţie. “Am observat imediat că Freddy şi Renee aveau o legătură - în ciuda faptului că el avea de două ori vârsta ei - şi într-o după-amiază le-am spus: <<Dacă se întâmplă vreodată ceva cu Freddy şi cu mine, pun pariu că voi doi veţi fi împreună>>.

Renee a fost jenată şi furiosă pe mine la vremea aceea, dar imediat ce eu şi Freddy ne-am despărţit s-au mutat împreună şi sunt încă un cuplu până în ziua de azi”.