Imagini rare cu Marilyn Monroe  A apărut în primul număr Playboy jpeg

Imagini rare cu Marilyn Monroe. A apărut în primul număr Playboy

📁 Istoria Filmului
Autor: Vlad Epurescu

Afinitatea lui Marilyn Monroe pentru camerele de fotografiat a propulsat-o spre celebritate. Era obișnuită să fie tot timpul în lumina reflectoarelor, iar fotografii o iubeau. Celebra blondă nu avea dimensiunule modelelor de acum. Marilyn avea 1.66 m înălțime și forme voluptoase. Era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și a rămas un simbol epocii de glorie a Hollywoodului.

Revista Playboy s-a lansat cu celebra blondă pe copertă, în luna decembrie a anului 1953. O colecție de fotografii rare surprinde transformarea uluitoare a simbolului care a devenit Marilyn Monroe. Cu toate acestea, ea a avut începuturi modeste. A ajuns la Hollywood în anii '50, pe vremea aceea era doar Norma Jeane Baker, o fată naivă, dar foarte frumoasă. Marilyn Monroe a devenit numele ei de scenă dar și brandul pe care s-a priceput atât de bine să îl vândă pe primele pagini.

2ec4b8e100000578 3332236 marilyn monroe posing for playboy in december 1953 at 5 5 tall s m 19 1448390623083 jpeg

Într-o colecție sperbă de fotografii mai puțin cunoscute, publicate în cartea „Marilyn in The Flash, Her Lover Affari with the Press 1945-1962”, este surprinsă adevărata personalitate a starului hollywoodian. Marilyn Monroe le avea pe toate. Era o blondă cu ochi albaștri, cu un zâmbet perfect și cu sânii mari. Pe lângă asta, avea o gingășie aparte, iar talentul ei era de necontestat.

Emmeline Snively, cea care i-a lansat cariera, își amintește că avea dimensiunile perfecte pentru modelling, cu excepția unui singur lucru:„Întotdeauna bluzele erau extreme de strâmte în partea din față”.

Deși avea doar 1.66 metri înălțime, distanța mică dintre talia de viespe și picioarele ei subțiri dădeau senzația că este foarte înaltă. Greutatea ei fluctua constant, toată viața a cântărit între 53-63 de kilograme, potrivit publicației britanice The Daily Mail. Oricare ar fi fost greutatea ei, era fotografiată din unghiuri care o avantajau de minune. Marilyn Monroe deținea toate secretele. Cu simple mișcări ale trupului, actrița fura inimile tuturor și le lăsa în dizgrație pe alte rivale ei din breaslă, precum ar fi Joan Crawford sau Lana Turner, care deși erau frumoase, păleau în comparație cu ea.

Marilyn Monroe era visul oricărui jurnalist. Sinceritatea ei debordantă făcea fiecare interviu să fie unul memorabil. Întrebată de ce a pozat nud pentru calendarul „Golden Dreams”, în anul 1952, blonda a dat un răspuns vehement:„De foame”.

Click aici pentru continuarea articolului și pentru galeria foto cu Marilyn Monroe