Câtigătorii cărtii despre Războiul Rece în concursul O ZI DIN ISTORIE jpeg

Câtigătorii cărtii despre Războiul Rece în concursul O ZI DIN ISTORIE

📁 Carte
Autor: Redacția

Câștigă cu Historia și Editura Literao carte aparte:Podul spionilor. O poveste adevărată a războiului rece-GILES WHITTELLîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc anul acesta de la sfârşitul Războiului Rece?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Podul spionilor. O poveste adevărată a războiului rece-GILES WHITTELL

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 20 Decembrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului