Câştigătorii cărţii "Armata de teracotă", prezentă în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!" jpeg

Câştigătorii cărţii "Armata de teracotă", prezentă în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

📁 Carte
Autor: Redacția

UPDATE:Castigatorii sunt

Câștigă cu Historia și Editura Literao carte aparte:Armata de teracotăPrimul împărat al Chinei şi naşterea unei naţiuni, de JOHN MANîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc anul acesta de la moartea ultimul împărat al Chinei Puyi?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii rmata de teracotăPrimul împărat al Chinei şi naşterea unei naţiuni.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 29 Noiembrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Descriere premiu: