A ap─ârut num─ârul de iulie al revistei Historia/ SUMAR png

Historia lunii iulie, de m├óine la toate punctele de distribu╚Ťie a presei

Historia lunii iulie este de g─âsit de m├óine la toate punctele de distribu╚Ťie a presei (Inmedio, chio╚Öcuri de ziare, benzin─ârii). Da, pe 15 ale lunii, a╚Öa cum obi╚Önuiam, ├«nainte ca pandemia s─â ne dea calendarul peste cap. A╚Öadar, oriunde a╚Ťi merge (purt├ónd masc─â, bine├«n╚Ťeles) sigur ve╚Ťi g─âsi ├«n drumul vostru un loc de unde pute╚Ťi achizi╚Ťiona ultimul num─âr Historia ÔÇô care nu este de pierdut!

Revista Historia poart─â beret─â ├«n aceast─â lun─â. Pe 14 iulie este s─ârb─âtoare mare pentru to╚Ťi francezii ╚Öi francofilii: este ziua na╚Ťional─â a Fran╚Ťei. A╚Öadar, nici noi nu ne-am l─âsat mai prejos ╚Öi v─â spunem at├ót: ve╚Ťi fi purta╚Ťi ├«n timpul Regelui Soarelui ├«n pa╚Öi de dans, mai exact, de balet! ╚śi v─â mai d─âm ├«nc─â trei nume: Louis Pasteur, Napoleon ╚Öi Yves Saint Laurent. Cu ce pove╚Öti ╚Öi-au f─âcut loc ├«n paginile revistei noastre de iulie, r─âm├óne s─â descoperi╚Ťi.

╚śi ├«nc─â ceva: coinciden╚Ťa face c─â tot ├«n iulie, pe 4 mai exact, s-au ├«mplinit 70 de ani de la prima transmisiune a postului Radio Europa Liber─â. Iat─â un motiv ├«n plus s─â purcede╚Ťi pe urmele spionului din redac╚Ťia celui mai cunoscut post de radio din perioada comunist─â.

Nu uita╚Ťi, a╚Öadar, c─â de m├óine, 15 iulie, g─âsi╚Ťi Historia la orice punct de distribu╚Ťie a presei. ╚śi v─â asigur─âm c─â este un bun companion fie c─â sunte╚Ťi ├«n concediu sau doar ├«ntr-o mic─â pauz─â de relaxare.

H 222 jpg jpeg