Curs gratuit de Social Media Manager pentru studenți, masteranzi si doctoranzi – ediția II

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 19 septembrie 2017

Cursul Studenți Social Media Manageri este un proiect inovativ implementat de Asociația Turism Istoric co-finantat de Ministerul Tineretului și Sportului la Concursul Național de Proiecte Studențești 2017.

Scopul proiectului:

Proiectul Studenți Social Media Manageri își propune să sprijine integrarea studenților pe piața muncii prin îmbunătățirea competențelor și abilitățiilor lor față de exigențele angajatorilor din industria media și nu numai.

Obiectivul general al proiectului: creșterea nivelului de pregătire a studenților cu background educațional socio-uman din București și alte județe în domeniul domeniul managementului social media și al comunicării online

<a href="http://www.turismistoric.ro/formular-de-inscriere-studenti-social-media-manageri/" target="_blank">Înscrie-te</a>

Condiții de înscriere:

Asociația Turism Istoric organizază curs gratuit cu specilizarea Social Media Manageri pentru 60 de studenți, masteranzi, doctoranzi cu vârste cuprinse între 14 și 35 ani.

Cursurile se desfășoară în Bucuresti în perioada 12 – 15 Octombrie 2017, iar în 16-17 Octombrie are loc practica individuală:

12 – 13 Octombrie 2017: Desfășurare curs (teorie și practică), orele 16:00 – 20:00

14 – 15 Octombrie 2017: Desfășurare curs (teorie și practică) orele 10:00 – 18:00

16 – 17 Octombrie 2017: Practică individuală – crearea unui articol și promovarea acestuia în Social Media

Te poți înscrie până Luni, 11 Octombrie 2017, completând formularul de înscriere. Participanții vor fi selectați în ordinea înscrierii. Cursul are două grupe a câte 30 de cursanți. Repartizarea se va face în ordinea înscrierii.

În cel mult două zile lucrătoare de la înscriere veți primi un email de confirmare din partea noastră. De asemenea, ulterior, in data de 5 Octombrie, prin email veți primi și toate detaliile cu privire la locul unde se va ține cursul în data de 12 Octombrie 2017.

Alte informatii

Cui se adresează cursul ?

Studenților cu background educațional socio-uman care vor să își transforme hobby-ul într-o activitate profesionala de tip freelancing sau care vizează joburi în zona de promovare/ coordonare conturi Social Media din cadrul diverselor companii.

Studenților care lucrează în zona de comunicare care vor să afle mai multe lucruri despre domeniul în care lucrează cu cum evoluează acesta a Social Media

Persoane (studenți) curioase de dezvoltarea rapidă zonei de new media și noile tendințe în comunicarea online.

Tuturor celor ce doresc să adopte o perspectivă profesionistă în abordarea Social Media.

Ce vei învăța la curs ?

Notiuni de bază despre Social Media

Principalele platforme Social Media din România: Facebook, Instagram, Youtube etc

Forme de conținut pe Social Media

Facebook dincolo de contul personal

Monitorizare și statistici

Promovare blog sau site în Social Media (Facebook, Google +, Instagram, Youtube, Twitter)

Câteva aspecte marketing si publicitate pe Social Media

Practica:

Cursul se va finaliza cu două zile de practică în care fiecare participant în parte este îndrumat să facă un articol, ilustrat cu propriile fotografii sau filmulețe, după care îl posta pe site-ul www.turismistoric.ro și il va promova ca un social media manager în diverse platforme.

Certificarea cursului:

Participantii vor primi o diplomă de participare emisă de Asociația Turism Istoric si de Ministerul Tineretului si Sportului. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, aceasta reprezentând un punct în plus în CV-ul tău.

Cursul este inovativ la nivel educațional și reflectă modificările apărute în piața locurilor de muncă din industria media și de comunicare (PR). Întrucât este primul an în care se desfășoară ne-am axat în principal pe informațiile și abilitățile pe care participanții urmează să le primească. Veți putea include în CV-ul vostru articolul postat pe www.turismistoric.ro. 

Proiect cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului la Concursul Național de Proiecte Stundețești 2017.

Mai multe