Piese vestimentare esenţiale pentru EL: 10 modele indispensabile

📁 Promo și advertorial
Autor: Advertorial

O garderobă completă nu înseamnă un dulap plin de haine, din care abia apuci să porţi câteva. Mai degrabă, conceptul de dressing complet se referă la piese de bază, pe care le poţi folosi pentru a crea mai multe ţinute, indiferent de anotimp. În cazul garderobei masculine, câteva astfel de piese sunt suficiente pentru zeci de ţinute.

Descoperă mai jos 10 piese vestimentare pe care orice domn e bine să le aibă în dulap:

Cămaşa în culori clasice

O piesă de bază în garderoba masculină, cămaşa îi ajută pe domni să se îmbrace elegant fără prea mari bătăi de cap. O cămaşă cu croi clasic, regular fit sau slim fit, se integrează perfect în ţinute de zi sau de seară.

Dacă îţi doreşti să ai în dressing cămăşi uşor de asortat şi purtat, alege modele în culori precum bleumarin, negru, alb sau gri.

Blugii din denim albastru

Blugii nu pot lipsi din nicio garderobă, indiferent de vârstă, stil vestimentar sau ocupaţie. Jeanşii sunt un simbol al ţinutelor casual şi smart casual. Comozi, uşor de asortat, accesibili şi atât versatili, blugii pentru bărbaţi sunt un must în orice dressing.

Ca să asortezi uşor blugii, optează pentru modele din denim albastru. Se vor asorta de minune cu tricouri, cămăşi, jachete din diverse materiale sau chiar pulovere.

Pantalonii de in

Inul este un material excelent pentru sezonul cald: vaporos, răcoros, 100% natural, cu un aspect estetic plăcut şi foarte uşor de asortat. De aceea, o pereche de pantaloni de in, numai buni pentru primăvara, vara sau început de toamnă, reprezintă o alegere inspirată în orice garderobă masculină.

Cu ce asortezi pantalonii de in? Ei bine, cămăşile şi tricourile din acelaşi material reprezintă o super variantă, la fel şi piesele din bumbac.

Jacheta de piele

Geaca de piele poate să completeze cu succes o mulţime de ţinute, de la cele casual, la cele office sau smart casual. Modelele cu croi clasic, în culori precum maro sau negru, se vor asorta cu blugi, tricouri de bărbaţi, cămăşi sau pulovere.

Integrează cel puţin o jachetă de piele în garderoba ta, dacă vrei să te bucuri de ţinute reuşite, atât iarna, cât şi primăvara sau toamna.

Tricoul de bumbac

O piesă esenţială în orice dressing, tricoul de bumbac salvează aproape orice ţinută. Modelele cu decolteu rotund sau în V, din bumbac de calitate, merg foarte bine cu blugi pentru bărbaţi, pantaloni chino, pantaloni scurţi sau chiar cu croi sport.

Ca să te bucuri de cât mai multe ţinute cu cât mai puţine piese, alege tricouri cu croi simplu, în culori neutre. Poţi opta pentru tricouri de bărbaţi Guess, dacă îţi doreşti modele ce rezista excelent în timp.

Puloverul cu decolteu în V

Un pulover cu decolteu în V reprezintă o piesă esenţială de iarnă. Se integrează într-o mulţime de ţinute de zi, fie casual, fie office, cât ai clipi. Achiziţionează un model din material de calitate, precum caşmirul. Chiar dacă acesta este mai costisitor, îl vei putea purta ani în şir, deoarece materialele calitative rezista excelent în timp.

Cu ce asortezi puloverul cu decolteu în V? Ei bine, merge perfect cu blugi pentru bărbaţi, geci groase, jachete de piele, pantaloni de stofă sau pantaloni chino.

Geacă de fâș

Când vine iarna, nu trebuie să alegi între confort şi ţinute reuşite. Cu ajutorul unei geci din fâș alese corect, poţi să te bucuri de ţinute impecabile, chiar şi la temperaturi scăzute. Cauta un model cu croi clasic, fără prea multe inserţii şi nici prea voluminos. Îndreaptă-te spre culori precum bej, gri, bleumarin sau negru, care se asortează uşor cu o mulţime de alte nuanţe.

Helanca

Helanca reprezintă o piesă de bază în sezonul rece. Se integrează în ţinute de toate felurile, merge atât cu blugi pentru bărbaţi, cât şi cu pantaloni de stofă, unde mai pui că tine şi de cald în zilele frigruoase.

Achiziţionează o helancă din material calitativ, în culori precum bej, negru, bleumarin, verde închis sau alb murdar. Poart-o alături de blugi, geci de fâș, pantaloni de stofă sau geci de piele.

Geaca din denim

Geaca din denim completează perfect ţinute de primăvara sau vară. Cauta un model din denim gros, în culori precum albastru deschis, bleumarin sau negru. În acest fel, o vei asorta rapid cu diverse alte piese. Evită modelele cu rupturi, inserţii sau aplicaţii, deoarece se demodează rapid şi nu te ajută să alcătuieşti outfituri prea elegante.

Cardiganul

În sezonul rece, cardiganul te ajută să transformi aproape orice ţinută, într-una adecvată temperaturilor scăzute. Combină-l cu tricouri de toate felurile, blugi, pantaloni de stofă, fulare colorate sau şepci cu design clasic.

Foloseşte lista de mai sus ca să alegi uşor piesele vestimentare esenţiale, de la geci şi până la jeanşi, tricouri sau pulovere.

Mai multe